Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Poszukuję kontaktu ze Steam

szymonxx77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż muszę się skontaktować ze steamem, a dokładniej jakimś supportem, niestety na stronie supportu nie ma kontaktu, jedynie mogę klikać te okienka z najczęstszymi problemami a moja przypadłość nie zalicza się do żadnego tematu ze strony ich supportu. Nie wstawię mojego problemu na forum steama ponieważ nie ma szans, żeby publicznie przyznają się do błędu a jedyny kontakt jaki znalazłem to na ich facebooku był numer telefonu jak na niego zadzwoniłem wyskoczyło, że ten numer nie istnieje (tak umiem przepisać numer i nie szukam odpowiedzi typu "zrób to jeszcze raz") a kiedy klikam w link który podali w zakładce "kontakt" na ich funpage'u to przekierowuje mnie do sklepu steam, dlatego proszę o jakiś kontakt z supportem steama najlepiej numer telefonu albo e-mail.

I jeśli pytałby ktoś o problem który napotkałem to niestety w żaden sposób mi nie pomożecie z samym problemem, a nie chce mi się rozpisywać na ten temat, ponieważ jak na dzisiaj jestem dość zdenerwowany tym co steam robi z moim kontem i jak niedopracowany i uprzykrzający jest system "steam guard". 

Z góry dziękuję za pomoc i proszę abyście nie pisali np. "haha kolejny szuka unbana" bo tutaj nie o to chodzi a jeśli ktoś się chce zagłębić w temat to mogę to opowiedzieć w prywatnej wiadomości bo nie mam tyle czasu, żeby zredagować całe to wydarzenie, nie używając wulgaryzmów. 

Pozdrawiam

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na [Steam] Poszukuję kontaktu ze Steam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...