Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót

Sebaxxx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Grałem swego czasu w NosTale i chciałem wrócić z koleżanką ale nie wiem czy warto. Jaka panuje sytuacja na PL? Gra ktoś tam jeszcze? Jeżeli nie to są jakieś serwery posiadające spolszczenie ew. anglojęzyczne? Z góry dzięki za odpowiedź. :)

Opublikowano

Na PLu nie warto :) Ceny tak poszły w górę, że aż żal patrzeć. +9 SP teraz po 55kk+, ancki 1,3kk, pudła sp +23kk.

Vendetta ma ten sam ItemShop, jedyna różnica jest taka, że szybciej wbijesz lv i dropniesz pióra anioła. Na razie nie polecam grać w Nostale, jedynie pozostało czekać na dobry prywatny serwer bez IS z globala :)

Opublikowano
Dnia 08/08/2017 o 16:06, `SaMer napisał:

Na PLu nie warto :) Ceny tak poszły w górę, że aż żal patrzeć. +9 SP teraz po 55kk+, ancki 1,3kk, pudła sp +23kk.

Chciałeś chyba powiedzieć 90-100kk za sp+9. Proponuje DE/UK, przenosi się tam też dużo graczy z polskiego serwera, wszyscy wiemy dlaczego. Polskiego nostale'a sobie odpuść, szkoda czasu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...