Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do ~150zł

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuję słuchawek w cenie około 150 zł. Może być z mikrofonem ale nie musi.

Zastanawiałem się nad ISK HF2010 i kupiłbym je ale szukam zamkniętych słuchawek żeby dobrze wygłuszały, jeśli takich nie będzie w tej cenie to półotwarte też mogą być.

Słuchawki będą służyć mi w grach fps typu CS:GO lub innych w których potrzebne jest dobre pozycjonowanie dźwięku.

Mam zintegrowaną kartę dźwiękową ALC888B

Opublikowano

A coś innego oprócz tych superluxow? Czy są tą jedyne dobre w tej cenie bo szczerze nie chcę superlux

Opublikowano

Jeśli zależy ci na dobrym pozycjonowaniu w grach to tutaj masz Superlux HMC631:

https://www.muziker.pl/superlux-hmc631-grey?gclid=EAIaIQobChMI76GxwaC51QIV1T8bCh2D6gXpEAQYASABEgLexfD_BwE

Tutaj natomiast recenzja:

http://www.audiofanatyk.pl/recenzja-sluchawek-superlux-hmc631/

Fakt, słuchawki wystają ponad twój budżet, ale myślę, że warto do nich dołożyć. 

Czemu nie chcesz Superlux'ów? Fakt, wykonanie jest średnie, ale za to jakość dźwięku jest parokrotnie lepszy niż to co kosztują (mówię ogólnie o ich słuchawkach).

@ EDIT

O widzisz, znalazłem na Allegro takie, ale czerwone za 79 złotych:

http://allegro.pl/sluchawki-superlux-hmc631-red-gaming-fv-hmc-631-i6914534700.html

Co prawda używane, ale cena jest bardzo niska.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Z tego co poczytałem na innych forach to mam do wyboru
ISK HF2010
Superlux HD 681 EVO MKII i 668B
Teraz pytanie które wybrać, na temat evo mk2 widziałem dużo negatywnych opinii co do jakości wykonania co mnie troche zniechęca ale wiem że dźwięk nadrabia

a co do w/w hmc631

niestety mój budżet jest mocno ograniczony i nie może przekroczyć 150zł a używek nie chce

Opublikowano

Mam EVO MKII. Co masz na myśli w związku z tą jakością ?

Plastik jak plastik, na łbie się trzyma i pałąk możesz sobie odgiąć. 

Mimo to ja osobiście za bardzo się w nich pocę, etc..

3685214822554751512974.gif

Opublikowano

@Dajciefrytki

Welurów

Lecz ze środka wyjąłem to kółko co zasłania głośnik, o niebo lepiej jak dla mnie.

Jednak przed pc spędzam trochę więcej czasu. We znaki się daje, zwłaszcza w lato.

Myślałem czy nie kupić czegoś droższego, ale tak czy siak zamknięta konstrukcja ...

Douszne to jednak coś. : s

3685214822554751512974.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...