Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Azir

swayzeex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Od dawna mnie ciekawił ten champion i chciałem się zapytać czy opłaca się go mainować  bo z tego co słyszałem jest jednym z trudniejszych mechanicznie championów i czy wymasterowanie go  jest opłacalne?

Opublikowano

Tak bardzo opłacalne :P jesli naprawdę sie go ogarnie postać moze sprawiać poważne kłopoty przeciwnikowi :P tylko wiesz nie ma co sie zalamywać jesli początkowo ci nie wychodzi z czasem sie nauczysz :P

Opublikowano

Trudny jakoś za bardzo nie jest. Przede wszystkim musisz ogarnąć rozstawianie żołnierzy, żebyś postawił ich w dobrym miejscu gdzie zdążysz zadać wrogowi obrażenie zaraz po przywołaniu żołnierza a dopiero potem z Q w niego wlecieć. Drugą ważniejszą rzeczą Azirem jest driftowanie. Musisz nauczyć się(szybkie E+Q+Ruchy myszką) bo pomaga to w ucieczce przed gankami bądź też w ofensywnych akcjach, jak zajście wrogów od tyłu w celu zrobienia dobrych plejsów. 
Co do samego Azira to w ostatnim patchu dostał buffy na late game, ale mimo wszystko jego Early nie jest jakoś mocne i nie jest przez to grany bo jest wiele więcej championów, które lepiej sobie radzą w początkowej fazie gry, jednak jak wiadomo w tej grze idzie wszystkim wygrać jeśli dobrze opanujesz danego championa, także bierz go i trenuj!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• Creative zmienił(a) tytuł na [Champ] Azir
  • Creative zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...