Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of legends - Pełny Ekran

Ardenel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, ponieważ gdy kiedyś grałem w lola na pełnym ekranie nie było żadnych problemów i było spoko, nawet na nowym launcherze, którego były beta testy.
Teraz prawdopodobnie po patchu 7.10 albo starszym, nie mogę grać na pełnym ekranie, gram na ekranie bez krawędzi.
I teraz tak, bo szukałem na internecie rozwiązania, to np tam ludzie mieli czarne ekrany i brak sygnału, a ja np mam gre w tle, widze ją ale na środku mam napis brak sygnału (zdj w załączniku, zrobione z telefonu bo pokazuje się to na monitorze nie na komputerze) 
Czy da się usunąć ten napis ze środka? Albo czy jakoś naprawić ten błąd? 
Próbowałem wszystkie roździelczości. 

20527462_739347862917998_172756763_n.jpg

Opublikowano
Dnia 4.08.2017 o 16:34, skejt23 napisał:

a nie masz na monitorze przycisku, który automatycznie dostosowuje rozdzielczość?

Mam coś takiego = menu, strzalki i przycisk wlaczenia i wylaczenia, w menu mam splendid gdzie sa rozne tryby ekranu ale to nie to, image, tam moge zmienic focus, ostrość, jasność i tym podobne, potem mam color, to wiadomo co tam jest, potem system setup i tam moge zmienic jezyk, dzwiek i zresetować :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...