Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zazdrosc o dziewczyne

KapiMaister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka odkad jestem z dziewczyna jestem bardzo czepialski o wszystko, o to ze jest za mocno pomalowana czy w spodenkach widac jej troche tylka, sprawdzam jej wiadomosci czy z zadnymi chlopakami nie pisze i staram sie o niej wiedziec wszystko. Czy jest to tak bardzo zle? Samo mi to przejdzie czy tak juz na cale zycie?

Opublikowano

To oznacza, że masz niskie poczucie własnej wartości. Uważasz, że nie jesteś wystarczająco dobry i dlatego dziewczyna może cię zdradzić, bo są lepsi od ciebie. 

Jeśli ci nie przejdzie, to najprawdopodobniej niedługo będziesz szukał sobie nowej dziewczyny. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Twoje slowa sa bardzo trafne. Jestesmy juz 9 miesiecy razem i razem widzimy wspolna przyszlosc, ufam jej bardzo ale nie wiem czemu dalej to robie, moze dlatego ze nie ufam kobietom i wiem jak potrafia sie zachowac? :/

Opublikowano
8 minut temu, KapiMaister napisał:

ufam jej bardzo

Coś tu się nie zgadza - ufasz jej, ale m.in przeglądasz jej prywatne wiadomości?

Napisałem dlaczego dalej to robisz. Jak to się nie zmieni to możesz zapomnieć o wspólnej przyszłości.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jeśli będzie chciała cię zdradzić, to cię zdradzi. Nie jest twoją własnością, tak samo jak ty nie jesteś jej, więc takie nieustanne kontrolowanie jest po prostu głupie. Na pewno jest też przesadne, no chyba, że dała ci powód do braku zaufania, to jeszcze jakoś, ale na pewno nie warto tak robić, jeśli nie, to musisz się jakoś powstrzymać, tylko ty znasz siebie w takim stopniu, że powinieneś wiedzieć co Cię powinno uspokoić. Tak swoją drogą, to jak reaguje na tą ciągłą kontrolę? Jak to znosi?

Opublikowano
6 godzin temu, KapiMaister napisał:

Twoje slowa sa bardzo trafne. Jestesmy juz 9 miesiecy razem i razem widzimy wspolna przyszlosc, ufam jej bardzo ale nie wiem czemu dalej to robie, moze dlatego ze nie ufam kobietom i wiem jak potrafia sie zachowac? :/

Ufasz jej ale robisz to, bo nie ufasz kobietą xD No hipokryta xD 

Chciałbym dać Tobie jakieś rady, ale raczej jedna z nich powinna być kierowana do Twojej dziewczyny, by się kurewsko dobrze zastanowiła, czy tkwić w tak toksycznym środowisku.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Świetnie Cię rozumiem, ale słuchaj tak nie może dłużej być. Okazując jej przesadną zazdrość czy w zasadzie każdą poza tą w delikatnych, malych ilosciach tym samym jestes przez nią choćby podswiadomie gorzej odbierany, tym samym przesadnie okazujesz zainteresowanie przez co jesteś dla niej mniej atrakcyjny. Nie jesteś dla niej żadnym wyzwaniem, blizej Ci taką postawą do desperata. A nikt nie lubi desperata. Jeżeli nie chcesz jej stracić musisz hamować tą zazdrośc, nawet wbrew sobie. Inaczej się nie da, musisz przecierpieć. Jedyne jak sobie możesz pomóc to powiedz jej jasno tak: Słuchaj, możesz robić co chcesz, nie musisz ze mną być, ale jak chociaż raz mnie zdradzisz to juz będziesz musiala się ze mną pożegnać na zawsze. Tym samym powiesz jej jasno czego nie tolerujesz a przy okazji nie będzie to okazane przesadnym zainteresowaniem, w końcu takim zdaniem jej pokażesz, ze może robić co chce, ale jak spierdoli to po prostu już nie dostanie szansy. Możesz tez jej szczerze powiedzieć, że jezeli Ci chce pomóc z Twoją zazdroscią to by postarala się okazywac Ci troche wiecej zainteresowania, tylko zaznacz by robila to szczerze bo to tez nie powinno byc tak, ze robi coś wbrew sobie, wymusza zainteresowanie. Jak dostaniesz od niej więcej zainteresowania to być może trochę zluzujesz z zazdrością. Generalnie nie mozesz jej pokazywac nigdy jakbys byl od niej uzalezniony, bo to odpycha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...