Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak powiązać kartę pko z netflixem?

kd224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno założyłem konto bankowe w pko. Nie mogę kupić netflxia, jak wybieram opcje karta kredytowa lub debetowa to pisze mi że karta jest zła czy coś w tym stylu, a jak wybieram inna płatność i ipko to pisze ze nie udało się zweryfikować moich danych, a wpłaciłem tam tego grosza. czy da się coś z tym zrobić? coś z paypalem się da zrobić coś inaczej? bo konta pko nie można połączyć paypalem. Dodam też że mam konto w pko dla młodzieży i czy to jest powód?  bo tam pisze ze od 18 lat x d a nwm czy to sprawdzają.

Opublikowano

aa już działa, pisało że ta karta nie pasuje czy tam jest zła. nie pamiętam, teraz pisało że jest jakiś błąd, spróbowałem jeszcze raz, to chyba było przez duże i małe litery w imieniu i w nazwisku, bo ten długi kod wpisywałem parę razy i chyba za każdym razem bym się nie pomylił. Ale dzięki za pomoc.

Temat do zamknięcia

• Antix zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...