Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logi - BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uszanowanie.,

Wczoraj się zdarzyło coś jednokrotnego i nie za dobrego,nie wiem jak dzisiaj będzie ale od razu tu przylatuje.,

Stało się to po ok.4h korzystania z komputera,na spokojnie sobie siedzę na fb i pisze z kimś,aż tu nagle tak z dupy monitor raz mignął na ok.1 może 2 sekundy.,

system (Win7 64bit) zmienił jakby czcionkę,pasek dolny był taki biały po prostu no i ogólnie jakaś inna czcionka,taka jakby się chciało wgrać sterowniki do karty graficznej mimo że jeszcze nie są wgrane,taki przykład jak to wyglądało.,

no i dodatkowo użycie procesora i karty jak i ram`u było duże i były wysokie temperatury.

Nic nie instalowałem itp.,zdarzyło się to wczoraj raz nie wiem jak dzisiaj będzie.,wiem tylko że jak już wczoraj wyłączałem pc ze strachu to czcionka chyba wróciła do swojej pierwotnej formy,a dzisiaj sam komputer

załączał się dłużej jak zazwyczaj i przed ukazaniem ekranu było widać że jakieś okno jest włączone i się samo błyskawicznie wyłączyło,więc może chociaż logi by coś wykazały czy to ze strony systemu.

FRST:

i OTL :

FRST.txt

Addition.txt

Shortcut.txt

OTL.Txt

Extras.Txt

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Jeżeli mrugnął ci ekran, pasek zmienił się na podstawowy to tak jakby zakończył się proces svchost (Theme itd.)

Po 2. Jak masz duże użycie CPU i Pamięci to sprawdź w menadżerze (To może być powodem wysokich temperatur)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...