Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sponsora!, serwer ts3 oraz licencja 128 slotów

Mesharsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję sponsora na serwer TeamSpeak3 który mógłby zakupić maszynę oraz licencję.

Co oferuję?

• Administrację
  • Grafików w ekipie
  • Doświadczenie
  • Projekt na bardzo długi czas
  • Kontakt 24/7
  • Profesjonalizm
  • Znajomość linux w stopniu dobrym.
  • mBot Premium z oryginalną licencją.
  • Serwer TeamSpeak3 będzie na jednej z największych sieci serwerów w Polsce: Csowicze.pl

Po więcej informacji zapraszam do kontaktu :)

Kontakt

GG: 53652134
Steam: http://steamcommunity.com/id/mesharskyh2k/
Telegram: @Mesharsky

Opublikowano

@Mesharsky posiadasz sieć serwerów Counter-Strike i nie stać cię na maszynę pod serwer TeamSpeak3? Co do licencji to chyba posiadasz forum z ruchem więc zdobycie licencji NPL to chyba nie problem.

Opublikowano
22 minuty temu, #Gremsonkowy# napisał:

@Mesharsky posiadasz sieć serwerów Counter-Strike i nie stać cię na maszynę pod serwer TeamSpeak3? Co do licencji to chyba posiadasz forum z ruchem więc zdobycie licencji NPL to chyba nie problem.

Nie jest to moja sieć, ja jestem tam Administratorem.
Nie stać mnie, mam 7 serwerów csgo do opłat miesięcznie oraz Licencje NPL mi prawdopodobnie zabiorą bo na tym forum jest Sklep/Vip, :).

Opublikowano

Przypominam, że nie jest to temat dyskusyjny. Jak chcesz rozmawiać to przejdźcie na pw ewentualnie w odpowiedni dział. 

Opublikowano
9 minut temu, #Gremsonkowy# napisał:

@Mesharsky Zawsze można zrobić oddzielne forum pod teamspeak3 ponieważ o ile sponsora maszyny jeszcze może znajdziesz to wątpię że ktokolwiek z tego forum zainwestuje w licencję AAL.

Może na licencję sam uzbieram, jednak potrzebuje pilnie sponsora do zakupu VPS na OVH bądź HoSteam

Opublikowano
25 minut temu, Makumba111 napisał:

@Mesharsky napisz na pw mogę ci dać VPS lub VoiceVPS z net-speaka ;)

Witaj, szukam stałą współprace z sponsorem, chce stworzyć coś większego ;).
Jeżeli jesteś zainteresowany dłuższą współpracą to mi napisz, prawdopodobnie się dogadamy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 31.07.2017 o 02:31, Mesharsky napisał:

Witaj, szukam stałą współprace z sponsorem, chce stworzyć coś większego ;).
Jeżeli jesteś zainteresowany dłuższą współpracą to mi napisz, prawdopodobnie się dogadamy.

napisz do mnie na pw mam 4 vps i możemy nawiązać współprace :)

Opublikowano

Polecam współpracę z tym Panem. 

Wie co robi i myślę że projekt wypali oraz się długo utrzyma.

Opublikowano
4 godziny temu, !х5rnι napisał:

Polecam współpracę z tym Panem. 

Wie co robi i myślę że projekt wypali oraz się długo utrzyma.

Nie kojarzę cię zbytnio więc skąd wiesz jak przebywa ze mną współpraca? jednak dziękuje za opinie ^.^

Opublikowano
4 godziny temu, Mesharsky napisał:

Nie kojarzę cię zbytnio więc skąd wiesz jak przebywa ze mną współpraca? jednak dziękuje za opinie ^.^

Polecam cię z powodu tego że znam twoja serwerownie oraz dlatego że poprostu słyszę na twój temat dużo dobrego ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

13. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...