Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kilka słów na wstęp:

Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić. Mam na imię Patrick i mam 17 lat, pochodzę z Zachodniopomorskiego. Na co dzień chodzę do szkoły budowlanej, oraz poszerzam swoją wiedzę, doświadczenie o grze Metin2. Poświęcam około 4-6 godzin dziennie na siedzenie przed monitorem. Trenuje kulturystkę.

Doświadczenie z Metin2:

Granie na serwerach głownie Easy z 6 lat (w tym oczywiście przerwy). Zagłębiam się w serwery prywatne bycie GM (Game Masterem). 

O sobie:

Jestem osobą sprawiedliwą, która każdego traktuje równo, bez względnie na sytuacje, miejsce i czas. Mam poczucie humoru, lubię sobie pożartować i pośmiać. Staram się każdego zrozumieć, każdy błąd i okoliczności. Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu. Nie obrażam innych, nikogo nie faworyzuję tzn jestem dla każdego taki sam i nic więcej. Jestem osobą pracowitą, dążącą do celu bezwzględnie. Z radością wykorzystuje swój czas. Pisząc to podanie szukam jakiegoś zajęcia, o którym mam pojęcie. Nie jestem najlepszy, ale jednak chce się podołać w tym zadaniu. 

Co bym robił jako GameMaster?

-pomagał innym,

-służył zawsze pomocą, w każdej chwili,

-pilnował porządku i estetyki na serwerze,

-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,

-tępił cheaterów na serwerze

-i wiele, wiele więcej, :)

Ogółem:

-Mikrofon + TS3 - POSIADAM

-Wolny czas 4-6 godzin - POSIADAM

Kontakt:

-GG: 56050276

-PW Forum

Dziękuję wszystkim za przeczytane podanie, myślę że szybko znajdę jakąś pracę na serwerze :)

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...