Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Character

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DUYMqm9.png

Cześć! Po paru tygodniach męczarni projekt "MrocznaStrefa" został ukończony! :)

To na początek troszkę podstawowych informacji.

eGZllCM.png

IP serwera: MrocznaStrefa.pl

TS: defujemy.pl

Tryb: Survival + dodatki z innych trybów

Wersja: 1.11.2

Ilość slotów: 50 (możliwość zwiększenia przy dużym zainteresowaniu)

TKb1fRm.png

Głównym trybem serwera jest survival, jednak jak wspominałem w informacjach, są dodatki z innych trybów.

- FairBattle, czyli rozpoczęcie trybu walki, w momencie kiedy gracz w trybie walki się wyloguje, jego przeciwnik otrzyma przedmioty z gracza który wyszedł podczas walki

- Możliwość zmiany/nadania skina, w serwerowym sklepie, za drobną opłatą. Można nadać sobie skina nie mając konta premium

- Z potworów będą wypadać wartościowe Banknoty sprzedawcy, które będzie można kupić w serwerowym sklepie, aby każdy miał szansę na kupienie rzadkich przedmiotów

- Każdy gracz ma możliwość użycia komendy /rtp aby przenieść się w losowe miejsce na mapie, i rozpocząć swoją przygodę

- Na spawnie dostępne są sklepy w których można kupić różnorodne przedmioty ułatwiające rozgrywkę

Dlaczego postanowiłeś założyć serwer minecraft?

Przegrałem na serwerach setki godzin, i doszedłem do wniosku, że czas zrobić projekt, który będzie warty uwagi. Chcę bardzo skupić się na integracji z graczami, nie chcę by administracja była "elitą" serwera, i była niedostępna, lecz żeby można było spokojnie porozmawiać w wolnej chwili o "duperelach". Mimo integracji, administracja będzie SUROWA dla osób które łamią regulamin, także każda osoba używająca zabronionego oprogramowania będzie odpowiednio karana. Gwarantuje że ekipa która będzie pilnowała serwera, odpowiednio będzie karała osoby łamiące regulamin, a "spokojni" gracze, będą mogli cieszyć się z rozrywki na MrocznejStrefie i otrzymywać nagrody.

To zwykły survival?

Nie, serwer MrocznaStrefa zawiera dodatki takie jak cuboidy, na których można okradać graczy, jeżeli skrzynki nie są zabezpieczone blokiem/schowane, będą również NPC, które udostępnią graczom dodatkową rozrywkę, jak i nagrodę. Dodatkowo na serwerze będą pojawiać się częste eventy, i konkursy, w których do wygrania będą REALNE przedmioty jak np. PSC, czy gry :)

xhOLk1c.gif

Kiedy start serwera?

aqxQMZ8.png

Godzina otwarcia będzie podana 1.08.2017 :)

Masz pytania? Pisz śmiało, chętnie odpowiem :)

.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.11.2][Survival] Mrocznastrefa.pl
Opublikowano
23 minuty temu, muchomor321 napisał:

Dawno w tą grę nie grałem, może wejde sobie pograć 4fun xD 

Serdecznie zapraszamy :D, niedługo będzie można zgarnąć darmową walutę serwerową, także obserwuj temat :)

.

Opublikowano

#Update

Wprowadzona została skrzynia, a klucze by ją otworzyć można nabyć w NPC obok (Slusarz), lub w eventach serwerowych ;)

CbwiasD.png

.

Opublikowano

Typek niezdecydowany, wszedł na TS'a po strefę, rangi wszystko zrobione, ani be ani me przestał wchodzić.

Z tego tytułu nie polecałbym. Wmawianie mi że autorskie pluginy to nie jest metoda w tych czasach to jakaś tandeta, powodzenia życzę z takim podejściem :) 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
12 godzin temu, Pantoflarzek napisał:

Typek niezdecydowany, wszedł na TS'a po strefę, rangi wszystko zrobione, ani be ani me przestał wchodzić.

Z tego tytułu nie polecałbym. Wmawianie mi że autorskie pluginy to nie jest metoda w tych czasach to jakaś tandeta, powodzenia życzę z takim podejściem :) 

@Pantoflarzek

Owszem poprosiłem o strefę na twoim Tsie, jednak na drugi dzień nie mogłem wejść na Ts'a, czemu? Nie wiem, nie chciało się połączyć. Co do "autorskich pluginów" nic takiego nie powiedziałem, także proszę nie wmawiaj ludziom coś co nie jest prawdą ;)

.

Opublikowano
2 minuty temu, Character napisał:

@Pantoflarzek

Owszem poprosiłem o strefę na twoim Tsie, jednak na drugi dzień nie mogłem wejść na Ts'a, czemu? Nie wiem, nie chciało się połączyć. Co do "autorskich pluginów" nic takiego nie powiedziałem, także proszę nie wmawiaj ludziom coś co nie jest prawdą ;)

czytanie ze zrozumieniem się kłania :)

Nie będe nawet tego komentował bo świadczy to o tym że nie przeczytałeś albo nie zrozumiałeś wogóle treści tego co napisałem :)

Co do tego że nie mogłeś wejść, są od tego komunikatory - takim zachowaniem reprezentujesz bardzo słaby poziom, tym bardziej, że 200 innych osób problemów z połączeniem nie miało i może to była kwestia Twojego dostawcy a nie coś z naszej strony :)

Pozdrawiam cieplutko, życzę sukcesów :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
3 minuty temu, Pantoflarzek napisał:

czytanie ze zrozumieniem się kłania :)

Nie będe nawet tego komentował bo świadczy to o tym że nie przeczytałeś albo nie zrozumiałeś wogóle treści tego co napisałem :)

Co do tego że nie mogłeś wejść, są od tego komunikatory - takim zachowaniem reprezentujesz bardzo słaby poziom, tym bardziej, że 200 innych osób problemów z połączeniem nie miało i może to była kwestia Twojego dostawcy a nie coś z naszej strony :)

Pozdrawiam cieplutko, życzę sukcesów :)

@PantoflarzekPisanie pod prezentacją serwera kłamstw to również źle o tobie świadczy ;)

Mogłem wejść na komunikatory, ale miałem wejść na MPCforum i czekać "pół godziny" na załadowanie strony głównej?

Nie będę dalej kontynuował rozmowy w tym temacie, bo temat nie służy do tego by wymieniać swoje zdania o Ts'ie, a o serwerze, także również pozdrawiam cieplutko i życzę sukcesów ;)

.

Opublikowano
2 godziny temu, Randan napisał:

Mam na dzieję, że będzie sporo graczy bo serwer zapowiada się ciekawie :)

@Randan

Trochę reklam jest już załatwionych, więc troszkę osób powinno być :) Zapraszamy dziś o 20:00 start :D

Przypominam o możliwości zgarnięcia waluty serwerowej za darmo :)

http://mrocznastrefa.pl/nagrody

SERWER JUŻ OTWARTY! ZAPRASZAMY DO LOGOWANIA SIĘ!

IP: MROCZNASTREFA.PL

.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...