Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przenieść CS'a na inny komputer?

MrFlusioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli mam na jednym komputerze cs:go na steam oczywiscie to mogę na przykład za pomocą Pendrive przenieść program czyli cs:go na inny komputer?

Pytam się bo mam teraz limitowany net i wiecie :/

Jeżeli piszę w złym miejscu to proszę o przeniesienie.

Opublikowano

Klikasz prawym na CS'a w bibliotece > Kopia zapasowa plików gry > wybierasz dysk (tutaj pendrive). Potem tylko logujesz się na steama na innym komputerze klikasz w lewym górnym rogu "Steam" > Przywróć kopię zapasową plików gry.

Mam nadzieję, że pomogłem :)

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Jak przenieść CS'a na inny komputer?
Opublikowano
15 godzin temu, DarkusFD napisał:

Klikasz prawym na CS'a w bibliotece > Kopia zapasowa plików gry > wybierasz dysk (tutaj pendrive). Potem tylko logujesz się na steama na innym komputerze klikasz w lewym górnym rogu "Steam" > Przywróć kopię zapasową plików gry.

Mam nadzieję, że pomogłem :)

Stary dzięki? Uratowałeś mi dupę sprawdzę za tydzień! 

EDIT:

@DarkusFDa czy inne gry tak samo działa? i wiem że nie do tego dział to ale mam jeszcze jedno pytanie.

Czy można jakość np photoshopa przenieść tak samo czy coś?

Opublikowano
17 godzin temu, MrFlusioo napisał:

EDIT:

@DarkusFDa czy inne gry tak samo działa? i wiem że nie do tego dział to ale mam jeszcze jedno pytanie.

A nie wystarczy przenieść tylko instalki ?

Opublikowano
18 godzin temu, MrFlusioo napisał:

EDIT:

Sposób ten działa z wszystkimi grami ze Steam'a. Jeżeli chcesz przenieść Photoshopa to kopiujesz folder w którym się on znajduje, bo nie wiem czy Creative Cloud ma opcję robienia kopii zapasowej.

Opublikowano
29 minut temu, DarkusFD napisał:

Sposób ten działa z wszystkimi grami ze Steam'a. Jeżeli chcesz przenieść Photoshopa to kopiujesz folder w którym się on znajduje, bo nie wiem czy Creative Cloud ma opcję robienia kopii zapasowej.

Folder folderem ale w programu nie będzie wyświetlać jako zainstalowany więc nw co mam zrobić.

1 godzinę temu, Nyggative napisał:

A nie wystarczy przenieść tylko instalki ?

Nie mam instalki xD

Opublikowano
5 minut temu, MrFlusioo napisał:

Folder folderem ale w programu nie będzie wyświetlać jako zainstalowany więc nw co mam zrobić.

Nie mam instalki xD

Skrót na pulpicie sam możesz ustawić i możesz również sam ustawić go domyślny program do otwierania plików *.png itp. wybierając jego lokalizacje.

Opublikowano
4 minuty temu, DarkusFD napisał:

Skrót na pulpicie sam możesz ustawić i możesz również sam ustawić go domyślny program do otwierania plików *.png itp. wybierając jego lokalizacje.

No okey a właśnie jutro zamawiam kompa :)

Pójdzie cs? i czy da rade uciągnąć nagrywanie??

Nie będe robił tematu i spamił wolę w jednym temacie.

https://www.morele.net/inventory/info/0JHEp1/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...