Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na skrzynki

kubixgame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przygotowuję się do otwarcia serwera w którym chciałbym umieścić skrzynki podobne jak w cs:go - zapewne zastanawiacie się, czemu akurat chciałbym skrypt, a nie plugin? Otóż serwer powinien startować na początku sierpnia i jest on na wersji 1.12. Co za tym idzie, aktualnie nie widziałem nigdzie pluginy na skrzynki w wersji 1.12, więc zwracam się do wszystkich tutejszych skrypterów oraz innych czarnoksiężników - swój skrypt mam mniej więcej gotowy, lecz po zamknięciu eq przedmiot losujący pojawia się w eq gracza i może on wyciągać wszystkie itemy do eq. Dodatkowo, nie chce, aby był to skrypt typu:

on rightclick on chest:

chance of 10%:

give dirt to player

Lecz by był podobny do pluginów ItemCases lub CaseOpen - widać, jak przedmioty się w jakiś sposób losują i widać co nam przeminęło lub prawie to zdobyliśmy.

Opublikowano

Daj kod swojego skryptu...

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano
5 godzin temu, ˈyøøniks napisał:

Skrypt nie działa - po dodaniu itemków do skrzynki, zawartość się nie zapisuje i nie można jej otworzyć. Jeśli umiałbyś jakoś to przerobić, aby to działało to proszę o pomoc :/

5 godzin temu, JimForce napisał:

Daj kod swojego skryptu...

https://pastebin.com/5nSqJ98u - proszę bardzo, może być jeszcze trochę nie dokończony bo czasu brak ostatnimi czasy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...