Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE][PROBLEM] Jak sprawdzić permissje w danym pluginie?

Lemovski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki problem mam na serwerze range sponsor chce jej dodać takie rzeczy jak /heal /workbench /back itp ale nie znam nazwy permisji gdy wpisuje np /heal pisze że nie mam permisji i pisze jaką mi brakuje gdy wpisuje to do pex'a  pisze dalej to samo że brakuje permisji i pisze jaką. Gdy wpisuje /? /help Pisze że nie mam dostępu do tej komendy nawet jeśli robię to przez konsole. i mam pytanie czy jest jakiś sposób na sprawdzenie permisji z danego pluginu ? nie chodzi o komendy chociaż to też by się przydało ale np jak sprawdzic permisje na te /heal itp. na '*' oczywiscie działa

Opublikowano

Dzięki ale własnie chodziło mi bardziej jak sprawdzić w autorskim pluginie którego nie ma na wiki. ale mniejsza temat do zamkniecia

Opublikowano
36 minut temu, Lemovski napisał:

Dzięki ale własnie chodziło mi bardziej jak sprawdzić w autorskim pluginie którego nie ma na wiki. ale mniejsza temat do zamkniecia

Co masz na myśli pisząc autorskim? Jeżeli masz autorski plugin to chyba wiesz co napisałeś i jakie ma uprawnienia nie? Ahh chodzi pewnie o te core "autorskie" z yt w takim razie essentials czy world guard też są autorskie. 

Pozdrawiam i polecam poczytać co znaczy autorski 

Opublikowano
1 minutę temu, EnglishPhilips napisał:

Co masz na myśli pisząc autorskim? Jeżeli masz autorski plugin to chyba wiesz co napisałeś i jakie ma uprawnienia nie? Ahh chodzi pewnie o te core "autorskie" z yt w takim razie essentials czy world guard też są autorskie. 

Pozdrawiam i polecam poczytać co znaczy autorski 

Chodzi mi o to że np kupiłem plugin na coś i piszący nie podał permisji i nie mogę ich nigdzie znaleźć. i sie pytam czy jest jakiś sposób. a ty ch*** wiesz i nabijasz se posty byle czym.

Opublikowano
2 godziny temu, Lemovski napisał:

Chodzi mi o to że np kupiłem plugin na coś i piszący nie podał permisji i nie mogę ich nigdzie znaleźć. i sie pytam czy jest jakiś sposób. a ty ch*** wiesz i nabijasz se posty byle czym.

przejrzyj plik plugin.yml, jeżeli tam nic nie bedzie o permisjach to został dekompilator.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
3 godziny temu, Lemovski napisał:

Czyli nie jest k**** autorski bo nie ty go napisałeś. Następnym razem sprawdzaj co piszesz

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...