Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiverse

Ciecho_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, DDaNisPL napisał:

Chodzi ci o to, że zamiast komunikatu
"Brak permissi (plotme.claim)" był komunikat "Nie masz dostępu do tej komendy"?

a czy tak trudno wyczytać to z tematu? serio, takie nabijanie postów jest śmieszne.

23 godziny temu, Ciecho_ napisał:

Witam! Da sie usunac te zielone permisje zeby tylko bylo nie masz permisji do tej komedy a nie jeszcze jakie permisje potrzebujesz: https://scr.hu/ZwGZRa

przejrzałem config.yml, nie nie da sie, jedynie edycja kodu pomoże.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
Dnia 29.07.2017 o 17:41, ˈyøøniks napisał:

przejrzałem config.yml, nie nie da sie, jedynie edycja kodu pomoże.

Albo wpisać alias w MyCommand do którego dostęp będą mieli tylko Administratorzy a inni gracze dostaną komunikat o braku permisji taki jaki sobie ustawi Administrator serwera w komendzie :)

Opublikowano
3 minuty temu, DDaNisPL napisał:

Albo wpisać alias w MyCommand do którego dostęp będą mieli tylko Administratorzy a inni gracze dostaną komunikat o braku permisji taki jaki sobie ustawi Administrator serwera w komendzie :)

i pobierac specjalnie do tego plugin mycommand..

i pisz zrozumialej

Opublikowano
3 godziny temu, pan ktosik napisał:

i pobierac specjalnie do tego plugin mycommand..

I tak to jest jeden z podstawowych pluginów

3 godziny temu, pan ktosik napisał:

i pisz zrozumialej

Piszę wystarczająco zrozumiale, leczy ty zrozumiale tego pewnie nie przeczytałeś :)

Opublikowano
21 godzin temu, DDaNisPL napisał:

I tak to jest jeden z podstawowych pluginów

Piszę wystarczająco zrozumiale, leczy ty zrozumiale tego pewnie nie przeczytałeś :)

Jeden z podstawowych plg? LOL, nie wiedziałem

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
Dnia 31.07.2017 o 23:08, ˈyøøniks napisał:

Jeden z podstawowych plg? LOL, nie wiedziałem

Skoro nie wiedziałeś to może przestań się udzielać w tej sekcji forum bo mnie już śmieszysz.

Opublikowano
13 minut temu, DDaNisPL napisał:

Skoro nie wiedziałeś to może przestań się udzielać w tej sekcji forum bo mnie już śmieszysz.

Weż naprawdę zamknij ten ryj, 90% serwerów które mają podstawowe pluginy i które bardzo dobrze znam nie mają mycommand, jesteś idiotą, i to ty przestań sie tu udzielać bo tylko karzesz innym instalować niepotrzebne pluginy i na niczym sie nie znasz.

Dnia 1.08.2017 o 01:30, Ciecho_ napisał:

yoonkis pomożesz z ta edycja kodu?

No niestety, jeśli nie masz chociaż małego doświadczenia to z pewnością nie dasz rady, a moje "tłumaczenia" i tak na nic sie zdadzą.

Powiem tyle, package z klasą odpowiadająca za wysyłanie tej wiadomości z permisją to:

com.pneumaticraft.commandhandler.multiverse <- package,  CommandHandler <- klasa

checkAndRunCommand <- metoda.

Chociaż mhm, możesz spróbować z jakimś programem class translator.

najlepiej poczytaj coś o edytorach plików .class

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...