Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Normalny serwer? Medium /easy

xPeroc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, czy do jasnego ciula, istnieje jakiś normalny priv bez tych wszystkich szarf, alchemi i innego syfu? Gdzie gildie jeszcze mają sens, wojny coś? Najlepiej do 120 lv bez przesadnie wielkich zbroji swiecacych się jak psie jaka na wiosnę?  Dzięki wielkie za wszelkie odpowiedzi.  Miłego dnia :>

Opublikowano

Reaktywacja Avalona by załatwiła tą sprawę... Jest takie mnóstwo graczy chcący normalny serw bez tego nowego syfu, ale nikt nie jest gotów podjąć się wyzwania postawienia takiego serwera niestety... Obawiam się, że na chwilę obecną nie ma takiego serwera "godnego polecenia" bez wyrobionej opinii o sobie. Jedyne co mogę polecić to grę na PL-u dla zabicia czasu, bo mimo że dodane całe mnóstwo tego syfu, to jednak zawsze będzie to stabilne ;)

Opublikowano

Oczywiście, że nie ma czegoś takiego, bo społeczeństwo Metina pomyślało sobie, że przecież bez nowości serwer nie ma prawa istnieć. xD

Taki chuj jak wieloryba ogon, bo jeśli ktoś normalny założyłby klasyczny Easy-PvP to ludzie zlecieliby się jak muchy do nie powiem czego. :v

W tej chwili jak wychodzi serwer z tym całym gównem to oni i tak piszą, że nie ma nowości żadnych, więc prawdopodobnie nie masz na co liczyć. Od biedy klasycznym serwerem jest MarinerMT2, ale on istnieje już tak długo, że moim zdaniem nie ma sensu tam wchodzić pomimo NADAL sporej ilości graczy, ale coś tam mi się obiło o uszy z S2 tego serwera także trzeba być czujnym.. Jest jeszcze nadzieja dla Metina bez jebanych szarf, petów i innego syfu. :D

Opublikowano

Nieee, to jest w ogóle jakaś patola z tymi nowościami.... Cała idea PVP się skończyła na takich serwerach, nie masz podjazdu w PVP to żadnej postaci póki nie wymaksujesz postaci.... A to naprawdę pochłania miesiące na ciągłym dropie i maksowaniu postaci... W sumie na jedno by wyszło gdybyś grał na hardzie, identycznie tyle samo poświęcisz czasu niż na takim nowoczesnym Easy...

Niby jest Pandora na której jest troszkę graczy, aczkolwiek stabilność i serwer online 24h pozostawia wiele do życzenia... Poprostu nie ma komu się tym zająć.

Diamond niby był, ale się zmył...

Wczoraj ściągnełem EliteMT2 można powiedzieć że to kopia Pandory - aczkolwiek serwer jest strasznie odludniony, a nie będe grał na takim serwerze gdzie pod wieczór są dwa shopy w m1.:P   Przecież nie będe kręcił wszystkiego sam i dropił, a tymbardziej że lubię się pobawić w handlarza.

Tak czy inaczej pzostaje Ci tylko mordowanie się z Pandorką, która jest obecnie i tak offline.:D  Takie czasy...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wlasnie to jest wkurwiajace jak ci startuje codziennie nowy serwer ktory od wczesniejszych sie rozni tylko tym ze ma bardziej swiecace zbroje albo wiecej petow. Moim zdaniem serwerem jedynym chyba z tego co szukalem godzinami jest EliteMt2.net z tego co patrzalem jest jak serwer za starych dobrych czasow jak np. stara Pandora czy DiamondMt2. I o takie cos mi chodzilo tylko ze gra tam malo osob i dlatego o tym pisze zeby wiecej osob na nim zaczelo grac bo nie wiem co ludzie widza np w takiej samii czy w exemirze ktory ma wystartowac dzis chyba ktore maja tyle nowosci ze sie chce srac :) Pozdrawiam 

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...