Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent

arielkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Znalazłam w tym  sklepie online
https://www.murrano.pl/  ciekawe pamiątki okolicznościowe, zastanawiam sie co z tej oferty wybrać na prezent dla mojej przyjaciółki Jak myślicie co bardziej ucieszy kobietę, bransoletka czy jakiś gadzet?

Opublikowano

Pytasz na forum nerdów o prezent dla dziewczyny :D ?

Nie wiem, moja taigaaisaka.jpg byłaby szczęśliwa nawet po podarowaniu jej odrobiny atencji!

>topic: zależy jaka ona jest, jedną zadowoli branza, inną kij baseball'owy.

sygna.png

Opublikowano
18 minut temu, .Yoshiaki napisał:

Pytasz na forum nerdów o prezent dla dziewczyny :D ?

Tak się składa, że to wcale nie jest najzabawniejsze w tym temacie. Zobacz sobie na płeć autora tematu - gdyby to pisał jakiś chłopak to rozumiem, ale o ten prezent pyta dziewczyna xD 

Cytat

Znalazłam

Poza tym, to nikt na forum nie zaczyna tematu od "Witam serdecznie", więc obstawiam, że to następna reklama tej świetnej agencji od marketingu szeptanego. Za kilka dni pojawi się tu pewnie link do tego sklepu z pamiątkami.

1398258449-U383457.png

Opublikowano
1 minutę temu, .Yoshiaki napisał:

@9Jarek9ale wpadłem :D

Zdarza się, ja też na początku wpadałem, ale potem zauważyłem, że takie tematy są po kilku dniach edytowane i pojawia się w nich link do reklamowanej firmy, to od tamtej pory zauważam takie rzeczy, tym bardziej, że ta agencja jest bardzo profesjonalna (stosuje ciągle te same, idealne techniki reklamy).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@9Jarek9wg. mnie do ideału im daleko (przykładowo ile prezent dla koleżanki jest tu ok to drugi temat ten od mebli to przegięcie), poza tym stosowanie ciągle tego samego sprawia, że ich i tak nikła efektywność spada z dnia na dzień. W każdym bądź razie ciekawy pomysł, wykonanie pozostawia wiele do życzenia. A skąd wiesz o idealnych technikach reklam?

sygna.png

Opublikowano
1 minutę temu, .Yoshiaki napisał:

@9Jarek9wg. mnie do ideału im daleko (przykładowo ile prezent dla koleżanki jest tu ok to drugi temat ten od mebli to przegięcie), poza tym stosowanie ciągle tego samego sprawia, że ich i tak nikła efektywność spada z dnia na dzień. W każdym bądź razie ciekawy pomysł, wykonanie pozostawia wiele do życzenia. A skąd wiesz o idealnych technikach reklam?

Te "idealne techniki" to była ironia xD.

A żeby taki marketing szeptany dobrze wyszedł, to post z linkiem do jakiejś strony musiałaby dodać osoba, która jest na forum dłużej i się dużo udziela, dzięki czemu jest dla innych bardziej wiarygodna. Gdyby jakiś użytkownik założył temat poszukując prezentu dla przyjaciółki, a post z odpowiedzią i linkiem do jakiegoś sklepu dodałaby osoba, która jest powiedzmy 5 lat na forum i ma 2000 postów, to nikt nie zauważyłby, że jest to marketing szeptany. Gdy to samo napisze założone tydzień temu konto z jednym postem, to można się z łatwością domyśleć, że konto zostało założone tylko po to by coś zareklamować, przez co reklama jest mało wiarygodna i niewiele osób się na nią nabierze.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...