Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin

dantes1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam autorski anticheat, posiada wszystko to samo co nocheatplus (100% inny kod, nie jest on zerżniety), antyaure (nie do ominięcia - 3 uderzenia = komenda z configu), antysneak (2/2 - komenda z configu), antyknockback (10/10 = komenda z configu, zadnych bugów, nie bedzie banów za nic, w antyknocku sprawdzany ping gracza, oraz jego lokalizacje + czy płonie) - wszystko oczywiście posiada też powiadomienia do administracji (op lub uprawnienie)

no ale niestety, nic nie jest za darmo, pisałem go troche długo, wiec też ma swoją cene, jak chcesz go kupić to zapraszam pw.

A tutaj takie podstawowy anticheat, nie banuje itp., ale skutecznie blokuje:

https://dev.bukkit.org/projects/nocheatplus

No i nie ma tez antyaury, antyknocka, antysneaka

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
Dnia 27.07.2017 o 08:33, ˈyøøniks napisał:

Mam autorski anticheat, posiada wszystko to samo co nocheatplus (100% inny kod, nie jest on zerżniety), antyaure (nie do ominięcia - 3 uderzenia = komenda z configu), antysneak (2/2 - komenda z configu), antyknockback (10/10 = komenda z configu, zadnych bugów, nie bedzie banów za nic, w antyknocku sprawdzany ping gracza, oraz jego lokalizacje + czy płonie) - wszystko oczywiście posiada też powiadomienia do administracji (op lub uprawnienie)

no ale niestety, nic nie jest za darmo, pisałem go troche długo, wiec też ma swoją cene, jak chcesz go kupić to zapraszam pw.

A tutaj takie podstawowy anticheat, nie banuje itp., ale skutecznie blokuje:

https://dev.bukkit.org/projects/nocheatplus

No i nie ma tez antyaury, antyknocka, antysneaka

jeżeli nocheatplus to podstawowy anticheat, to nie wiem czym jest Twój plugin.

wystarczy odpowiednia konfiguracja takiego nocheatplusa i wszystko działa

fKJeAI4.jpg

Opublikowano
39 minut temu, Nocny napisał:

jeżeli nocheatplus to podstawowy anticheat, to nie wiem czym jest Twój plugin.

wystarczy odpowiednia konfiguracja takiego nocheatplusa i wszystko działa

ahh, mój jest prawie taki sam jak na cpvp, czyli ma system automatycznego banowania itp., czyli administracja niepotrzebna - to chyba nie jest podstawowy.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
4 godziny temu, ˈyøøniks napisał:

ahh, mój jest prawie taki sam jak na cpvp, czyli ma system automatycznego banowania itp., czyli administracja niepotrzebna - to chyba nie jest podstawowy.

ten na centrumpvp jest średni, mega średni, jeżeli mam już oceniać

fKJeAI4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...