Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa pulpity na jednym ekranie

sloniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bede klamac, gram pewna gre i uzywam botow do zarabiania kasy, jednak jest problem ze moge sie natknac na GM i jak mu nie odpowiem to zostanie moje konto po prostu zbanowane...
Mialem taki pomysl zebym znalazl jakis program dzieki ktoremu moge miec 2 pulpity i podzielony ekran, w ten sposob moglbym w kazdym momencie zauwazyc ze ktos sie zbliza do mojego bota
i im odpowiedziec jezeli sie o mnie cos zapytaja, mam taki problem ze juz po 10 roznych programow sprawdzalem i zaden nie ma opcji zebym mogl uzywac tych pulpitow w tym samym czasie,
albo jeden albo drugi, i w ten sposob nadal nie widze czy ktos sie zbliza do mojego bota. Mialem tez inny pomysl aby zrobic aby gra miala mniejsze okno ale tez to nie podzialalo, wiec pytanie takie mam czy znacie jakis program ktory by mi umozliwil uzywanie 2 pulpitow w tym samym czasie na jednym monitorze tak zebym mogl grac i w tym samym momencie monitorowac mojego bota :) 

Tutaj jest link do filmiku gdzie tworca filmu ma taki program, ale jak sie dobrze doczytalem to aby moc pobrac ten program to trzeba kupic od tej firmy jakis produkt, jak naprzyklad komputer, a budzet mam niski niestety zeby nowy komputer kupowac :C odrazu dziekuje z gory za pomoc :)

Opublikowano

Odpowiedzi sobie sam udzieliłeś, chcesz to kup program bo tego typu programy są raczej płatne, ewentualnie google i szukaj sobie na własną rękę crackowanych. 

Podłącz drugi monitor do zestawu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...