Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję [TuTa] jak zrobić grę MMO!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję jakiegoś linku do strony, kanału na którym dowiem się jak zrobić własną grę MMORPG / Multiplayer / Singleplayer w programie Unity 3D.

(Proszę o odpowiadanie na zadane pytanie a nie np. że cza znać programowanie itd. bo to to ja trochę ogarniam ;) )

Opublikowano

Tak wystarczy że znam trochę...

Nie będę się specjalnie tego all uczył bo jacyś dwaj se tak napiszą, a jak nie macie sensownej odpowiedzi to żegnam.

Nie będę tracić czasu na takich jak wy! 

A i apropo to jakiś czas temu stworzyłem grę na podstawie tuta więc takiego wała wam...

Opublikowano

Dobra, to czekamy na stworzenie przez ciebie gry MMO z tuta :) Na pewno będzie fajna. Dasz zagrać? Nie zapomnij nas tu poinformować, nic nas tak nie upokorzy jak to, że miałeś rację a my nie ;)

Opublikowano

Nie żeby coś, ale podejrzewam że ta gra zrobiona z tuta to było po prostu przepisanie kodu który ktoś pisałem więc.... Nie, to nie było zrobienie gry tylko przepisanie kodu. I jeśli to właśnie jest Twoje "ogarnięcie" programowania to życzę powodzenia przy tej grze, przyda się na pewno. 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

@TheTroyNo i jak tam ziomuś, miesiąc minął, gdzie ta Twoja gra MMO? Sprawiłeś swoja osobą bardzo przyjemny i godny litośći wizerunek:

Jakiś rozwydrzony kutas, który twierdzi, że bez wiedzy może wszystko.

Ja biorę tylko krzesło i chetnie obejrzę Twoje zderzenie z rzeczywistością, bo ona, w przeciwieństwie do mnie, baaardzo chętnie nauczy Cie pokory i szacunku względem ludzi mądrzejszych od Ciebie. fiutku. :D Ty nawet zdania poprawnie nie potrafisz złożyć a wyzywasz innych. Prosisz o odpowiedzi na pytanie, którego nie zadałes. Napisałeś, że szukasz poradnika. To go kurwa szukaj, a nie chwal się zawracając tyłek ludziom, którzy w przeciwieństwie do Ciebie wiedzą w jakim celu istnieje forum.

Tak tak, zwyzywałem go ale jestem uczulony na tak bezczelnych podludzi jak on. Chetnie przyjmę warna, warto było :)

sygna.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@.Yoshiakinie no ty to widzę jesteś jakiś inny jak myślisz, że gry tworzy się w miesiąc.

A rozwydrzonym kutasem to cię tam mogą koledzy nazywać, jeszcze myśli, że będę go szanować.

Zabawny jesteś normalnie. I do tego jeszcze te twoje jakże dotkliwe obelgi haha normalnie, żeś mnie teraz rozśmieszył.

Wnioskuje po twoich tekstach, że ty jesteś jakimś pedrylem typie.

Opublikowano

Minęło 3,5 miesiąca. Masz już coś fajnego do pokazania? Z tutków to chyba szybko się gry robi.

Dnia 8.11.2017 o 17:37, TheTroy napisał:

nie no ty to widzę jesteś jakiś inny jak myślisz, że gry tworzy się w miesiąc.

A o gamejamach słyszałeś? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...