Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wystrój restauracji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto zainwestować w nietuzinkową formę i bogate wzornictwo decydując się na wystrój restauracji w designerskie meble? Widziałam ciekawą ofertę na takie meble, ale nie wiem czy się zdecydować na zakup?

Opublikowano

Klienci aż tak dużo płacą, że stać was w agencji na designerskie meble? Lepiej nie kupujcie,  bo być może klient cofnie zaliczkę, kiedy zobaczy w jaki sposób reklamujecie jego firmę i po zakupie mebli zostanie zadłużenie. Chociaż w sumie, na pewno znacie jakąś świetną kancelarię prawną, która dogada się z komornikiem i nie zajmie on waszego komputera (całe szczęście, bo już nie mogę się doczekać następnych, świetnie realizowanych kampanii reklamowych). 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Te ich tematy ta juz smieszne sie robia xDBtw wedlug mnie warto zainwestowac w profesjonalna agencje reklamowa

Opublikowano
31 minut temu, Fernox napisał:

Te ich tematy ta juz smieszne sie robia xDBtw wedlug mnie warto zainwestowac w profesjonalna agencje reklamowa

Ja bym na ich miejscu zainwestował w jakieś szkolenia dla pracowników albo najlepiej w nową kadrę, bo z tej obecnej raczej nic już nie będzie. Sam nie mam żadnych kursów ukończonych czy czegoś innego z marketingu, ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy żeby na forum o grach pytać o wybór designerskich mebli do restauracji xD. A ci ludzie pewnie jakieś studia z tym związane pokończyli.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To nie tak! Naoogląda się jakiś debil filmików od T. Lopeza, kupi kurs za tysiąc baksów i myśli że jest pro PR managerem, zdobędzie głupiego klienta i zaczyna się parada żenady :) Tylko jakiś nastolatek przesiąknięty coachingowymi chujozami będzie probował reklamować biznes na forum gimbazy :D w końcu nie kazdy może zostać milionerem w 1 rok bez względu na jego wiek !

I tak naprawdę wygranym jest tu tylko wspomniany fiut, który mydli oczy młodym ludziom pokazując drogie auta i fajne dupy na swoich filmach i wmawiając im, że też mogą miec takie życie, internet jest zalewany "kampaniami", które przekonać moga jedynie do odnalezienia ich twórcy i pierdolnięcia go w ten głupi i naiwny łeb.

Wybaczcie wulgaryzmy, ale może kogoś to sprowadzi na dobrą drogę :)

sygna.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakieś pół roku temu otworzyłem małą restaurację z kebabami. Szukałem w internecie ciekawych ofert mebli i trafiłem na firmę Malo Design. Postawiłem sobie cel - ma być skromnie, a zarazem prestiżowo i elegancko. Chciałem, aby wystrój wnętrza był uniwersalny i pasował do każdego Rolexa naszego potencjalnego klienta. Zakupiłem krzesła designerskie i czekałem na pierwszych gości. Odwiedził nas sam Łukasz Stanisławowski i usiadł blisko lady. Nie zdążyłem zapytać o sos, a w tym samym momencie krzesło na którym siedział ugięło się z niewiadomych przyczyn. Początkowo nie wiedział co się dzieje - zresztą ja też byłem w szoku, wydałem majątek na te meble i miałem nadzieję, że posłużą klika dobrych lat. Testo zaczął mamrotać coś o pomarańczach, a na koniec rzucił niepochlebną opinię na temat polaków i wyszedł. Ja płonąc ze wstydu pozbyłem się reszty mebli i zamknąłem lokal. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...