Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry Pomysł na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. 

Kilka razy podchodziłem do tematu stworzenia serwera : jako sponsor (niestety zabrakło środków, technicy byli napaleni tylko na pięniadze (start, miesiąc i off)), i jako osoba poszukująca sponsora aby stworzyć projekt metina, było ich kilka.
Po wielu przemyśleniach nad pewnymi kwestiami dotyczącymi DOBREGO serwera Metin2 doszedłem do meritum i złożyłem wszystko w całość. Pomysł jest na pewno dobry, tak mi się wydaję chociaż jak wiemy ile ludzi tyle opinii.

Serwer o którym rozmyślam to serwer typu Medium.
Z wiązku z dobrym pomysłem poszukuję ekipy która byłaby wstanie odwzorować mój pomysł lub sponsora który opłaci wszystkie koszta związane z maszyną, reklamą, grafiką i innymi kwestiami.
Wszystko, chce aby było legalnie, z odprowadzonymi podatkami (choć sam serwer jest nielegalny i to wiem więc jest to lekka hipokryzja z mojej strony)

Co mogę zaoferować ze swojej strony ?

- Mogę w projekt włożyć dużo potrzebnego czasu

- Jestem komunikatywny, lubię rozmawiać, wszystko dokładnie przemyśleć

- Doświadczenie w opiece nad projektem i koordynacją projektu (Miałem wiele sieci w Counter-Strike 1.6) 

- Uczciwość (Jeśli znajdzie się sponsor na początku, priorytetem będzie oddanie pieniędzy)

Zapraszam na PW jeśli takowa grupa,osoba się znajdzie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 5.08.2017 o 00:39, sztokulaaa napisał:

11 Dni czekania na potwierdzenie tematu :) czekam nadal

Mi przyszło ponad 20 powiadomień właśnie teraz. Masakra. xD

Opublikowano

Ja mogę zaoferować maszynę   procek i5 - ram 8g-  dysk 1000  - łącze 100/mb - grafika 2x gforce  1060----  Jeśli mi się spodoba projekt i będzie zainteresowanie mogę za sponsorować profesjonalną maszynę

Opublikowano
5 godzin temu, GniewnyPL napisał:

Ja mogę zaoferować maszynę   procek i5 - ram 8g-  dysk 1000  - łącze 100/mb - grafika 2x gforce  1060----  Jeśli mi się spodoba projekt i będzie zainteresowanie mogę za sponsorować profesjonalną maszynę

Po co ci gtx 1060 do systemu gdzie w zasadzie jest tylko terminal potrzebny ? xD 

Opublikowano
Dnia 14.08.2017 o 00:33, DiabloXPL napisał:

Karty graficzne mogą posłużyć też do wykonywania obliczeń

Co najlepsze ten ziomek ( od gtx'ów) myśli że jego komputer może posłużyć jako "maszyna" do dedyka xDD

sygna.png

• Ups... zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
  • Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...