Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Łowic Na Fb Z Szansą Na Bana 0%!

kortax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

To mój pierwszy tut wiec proszę o wyrozumiałość

Robimy tak:

1. zaopatrujemy się w wallhack i oczywiscie fb :P

2. odpalamy metka :D

3. oddalamy minimape(prawy gorny rog) tak aby widac bylo JESZCZE stworki

4. wlaczamy WH

5.idziemy w morze tak aby na minimapie nie było widac plazy (zalecam nie stanie ,,na styk'' przy granicy minimapy z plaza)

6. i odpalamy FB srajac na GM

LICZE NA +++++++ i 555555

A jezeli było(a nie było bo to moj patent:P) to i tak dajcie +++ i 555

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

YYY za to 5* i + ? Czy Ty śnisz ? - i 1*

Jesli możecie zajrzyjcie tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/162279-pytaniepomocmmogame-szybko/

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ta wszystko fajnie a jak sprawdzą logi że byłeś na wpół x / y to ban odrazu leci. ;] + nie poleci. a i może byś dał jakiś MH co ma WH.?

Opublikowano

ten sposób był wałkowany 1000000 razy, pozatym duza szansa na bana >_> wiec nie kantuj ze 0% na bana bo jest inaczzej.

kalik.png

Opublikowano

Wiadomo od dawna ,ze zaden fishbot nie lowi juz w morzu ani gorach ani w zadnym miejscu gdzie trzeba wchodzic przez WH - wszedzi napis "tutaj nie mozesz lowic" takze to bedzie kolejny FAKE :(

Opublikowano

Jakos mi kazdy Fb dziala =,=

1. Jak sie teleportniesz to cie lognie lub nie bedzie lowic (MUSI BYC WH)

2. Gmi nie sprawdza w logach (xD bylem to wiem)

3. beda normalne koordy a nie zadne poprzestawiane:D

4. jak gmi patroluja morze to tez na wh :P

5. GMom sie niechce i prawie niewlaza na metka w dzien (chyba ze GA poprosi) tylko odpalaja ,,wolnostojaca'' postac na /inv

6. LOWIE NA TYM OD POL ROKU I NIC

PORADA: radze botka ,,topic'' na ch1 bo tam najmniej shopkow

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

TO SPROBOJ KOLEGO

Opublikowano

Dokładnie to co opisał raphaelo wejdziesz na wh na morze i przy wlaczeniu bota lub nacisnieciu spacji ukaze ci sie ladny czerwony napis w czacie ze nie mozna tutaj łowic pozdro ziomek leci - i 1

widzewsygname.jpg
Opublikowano

Najlepiej łowić w m1 przy rybaku od czasu do czasu wchodząc i "pokazywać że się jest przy kompie" co jakiś czas

łowie tak już bardzo długo i żadnego bana

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Buahahah śmieszne xD

Po samych X i Y zobaczą i ban

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

o LOL

MYSLICIE ZE GM SPRAWDZI JAKAS KOMENDA WASZE KOORDY? NIEEEE MUSZA WBIC DO BIBLIOTEK SERWEROWYCH!!!

PIERDOLICIE ZE POJAWIA SIE NAPIS!!! WBIJ PRZEZ KMRMODA BO NA HS TO POPRAWILI

I PRZESTANCIE JECZEC JAK NIE SPRAWDZILISCIE BO JA WBILEM 10 MIN TEMU I DZIALA MI TEN SPOSOB

Opublikowano

Spokojnie bez nerw :) .Jak dziala to powiedz tylko na jakim WH tam wlazisz (8.0?) i na jakim FB lowisz - i sie zaraz okaze czy to nie FAKE .Pozdro

Opublikowano

fb: http://chomikuj.pl/Bart12356/Metin2+Hack/FishBot

mh: http://www.mpcforum.pl/topic/152251-ug-metin2-multihack-v80/

skanow NIE DAJE PONIEWAZ LINKI SA PO TO ABY POKAZAC NA CZYM LOWIE A NIE DO DOWNA

alll chodiz bez problemu na kamermodzie na PL

radze po wejsciu do morza wylaczyc mh :P

Opublikowano

E tam probowalem oddalac minimape i przyblizac w kazdym przypadku po wejsciu do wody na walhacku pisze ze nie mozna lowic ryb - zreszta sprawdzcie sami, chyba ze kolo ma klienta gry jakiegos starego ale te stare poodobno juz nie dzialaja.WYGLADA ZE FAKE kolejne

Opublikowano

mam metka 08 + kamermod i leci bez torrenta:P(tylko serwy nowe)

moze dlatego ze mam 08 to u mnie nie ma blocka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...