Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie można kupić silverowe konta?

mateusztb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiedziałem gdzie napisać, więc piszę tutaj. Wiecie może gdzie mogę zakupić konto cs:go z rangą silver (najlepiej s1-s3) ? Niby na internecie są jakieś strony gdzie są po 20$, ale nie jestem do końca przekonany do tych stronek, ponieważ nie kupowałem tam i nie wiem, czy taka strona jest legit. Interesowała by mnie płatność PSC/Paypal/Skiny CS:GO.

Opublikowano

Nie rozumiem po co wypowiedziałeś się w tym temacie skoro mi w ogóle nie pomogłeś ? Również nie wiem w jakim celu podałeś to ile wbijałeś 2 lvl - skoro w moim temacie nie ma nic na ten temat, ani nie interesuje mnie to.

Mi nie chodzi o "2 lvl" tylko o "rangę silver".

• xxerorxx zmienił(a) tytuł na Gdzie można kupić silverowe konta?
Opublikowano
12 godzin temu, Xendox napisał:

getasmurf.com tu zobacz, ale ceny są bardzo duże chyba

23$ to sporo, więc raczej jest to nieopłacalne dla kupującego. Na stronie mają nawet 2 oferty konta GE z dużą ilością godzin, a w opisie nie różnią się niczym poza ceną aż 80-cioma dolarami. Wątpię, że mają z tego dobry przychód. Chyba, że ktoś jest ostro walnięty i to kupuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...