Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Nowy Podpięty Temat

Założenie nowego tematu  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak my?licie?

• Tak
      15
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja

Wiecie co wpadłam na pomysł żeby zrobić podpięty temat taki z różnymi modyfikacjami do clienta, zmiany flag królestw wiece o co chodzi

Ktoś dobry graficznie mógł by to zrobić to jest tylko mój pomysł bo akurat szukałam tego do zmiany obrazu królestw

Jeżeli podoba się pomysł głosujcie.

Dj Magix - Evrytime We Brake Up

I love this Song :*

Daj plusika jak możesz

<3

Opublikowano

Bardzo dobra myśl. Jak będzie ktoś chciał przerobić klienta to będzie miał wszystko na miejscu :)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Według mnie bardzo dobry pomysł bo jak powiedział kolega up bedzie all na miejscu.

@up blowjob to wiadomo każdy co to jest, ale jeżeli masz zamiar pisać takie posty to lepiej ich niepisz.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Już kiedyś o tym pisałem ale nie było żadnego odzewu. Jestem za , forum jest spamowane przerabianymi grafikami, nowymi modelami broni itp. Przydalby sie taki temat + osoba ogarniajaca to.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

w ogóle... porobić kilka działów.. a nie.... przykładowo:

Tworzenia Prywatnych Serwerów

-Pytania & Dyskusje

-Poradniki

a w poradnikach jakieś poprzypinane:

-Edycja Questów

-Edycja Klienta Gry

-Edycja Plików Serwerowych

W ogóle.. teraz jak się pojawia poradnik to jest zaraz na 5 - 7 stronie a przed nim 50 niepotrzebnych tematów typu:

-Nie działa mi serwer? o.O

Gdzie jest już z 20 poradników jak postawić serwer na hamachi i z 10 video poradników..

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

w ogóle... porobić kilka działów.. a nie.... przykładowo:

Tworzenia Prywatnych Serwerów

-Pytania & Dyskusje

-Poradniki

a w poradnikach jakieś poprzypinane:

-Edycja Questów

-Edycja Klienta Gry

-Edycja Plików Serwerowych

W ogóle.. teraz jak się pojawia poradnik to jest zaraz na 5 - 7 stronie a przed nim 50 niepotrzebnych tematów typu:

-Nie działa mi serwer? o.O

Gdzie jest już z 20 poradników jak postawić serwer na hamachi i z 10 video poradników..

Sto procent popieram!

To prawda że pojawia się poradnik, ale zaraz w godzinach szczytu (czyt. Około godziny 13:00) kiedy większość "dzieci" kończy zajęcia pojawiają się zbędne tematy zakopujące poradniki... To powinno pomóc przejrzystości i czytelności działu Tworzeniu prywatnych serwerów w dużym stopniu.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...