Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje serwera RP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem. Po kilku latach (4 dokładnie) spędzonych na platformie gmp, g2mp, g2o, samp i mta - głównie na serwerach Role Play (oraz papierowych RPG) - wychodzi ze mnie niechęć do coraz częstszych absurdów na projektach, dość popularnych na tych platformach - czy to niechęć do administracji, liderów czy "społeczności". Od jakiegoś czasu poszukuje jakiegoś miejsca do gry z nie co bardziej zaostrzonym "rygorem" (a dokładniej, gdzie szerzy się "ambicje") i większym naciskiem na poziom RP, poprawny rozwój postaci, dobór profesji itd. Takie "typowe" idee graczy Role Play. Nie mogę znaleźć miejsca, gdzie wymagania będą nie co zawyżone. Platforma dla mnie nie gra większej roli. Czy polecacie jakiś konkretny serwer, sesje bądź cokolwiek?

Opublikowano

Polecam szukać w grze Garry's Mod. Lub poczekaj na wyjście pirackiego multiplayera gta 5. Wczoraj na kanale inetkox coś gadał easy z sajem o tym. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...