Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie gra najwięcej ludzi?

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszę tu o Barusie na którym grałem ale pewnie na większości tak wygląda. Rano zawsze będzie mniej graczy niż wieczorami, ponieważ wieczór to czas siege i ludzie przychodzą. Kilka tygodniu temu jak jeszcze grałem, na siege było około 800-900 osób (licząc ely i asmo), oczywiście część z tego to drugie konta, które stały na afk + jeszcze są gracze w miastach, którzy coś robią więc ciężko określić ile dokładnie gra osób. 

Podsyłam tu linka w którym kiedyś zadałeś podobne pytanie, jeżeli założymy, że nadal tak jest to możesz sobie wszystko policzyć.

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem po cholerę Ci ilość ludzi na serwerach? Na każdym znajdziesz ludzi do zrobienia instancji i pvp. Chyba ,że Ci staje na samą liczbę jaką widzisz po % na Aioninfo to inna sprawa milion tematów i 5M odpowiedzi ale po cholerę szukać skoro można z siebie debila zrobić :)

Opublikowano

Nie ma co ukrywac, ale aktualny Aion to nie ten sam aion co pare lat wstecz. Aktualnie zakaldam, ze wieje nuda na serwerach, kolega zapewne pyta o ilosc ludzi bo chce porobic cos wiecej niz pojscie na siege i pve. Za moich czasow latalo sie godiznami po gelk/inggi, tiama, oko robilo sie arenki i naparzanka byla cudowna. Teraz znalezc kogolwiek pewnie graniczy z cudem, juz bardziej polecam pojsc na aion Cata niz grac na tym Gamefailowym gowienku :)

Nie czaruj.

• Aive zmienił(a) tytuł na Gdzie gra najwięcej ludzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...