Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor ADM

szymi001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio naszło mnie by kupić komputer przy małym budżecie. Jako, że od około odkąd mam laptopa nie przepadam za intelem, dlatego mój wybór padł na AMD. Dlaczego? Nie muszę szperać i szukać procesora na tylko jeden posiadany socket z reszty milionów, gdzie łatwo niedoświadczonemu się wykiwać i stracić. Dla kogoś głupi powód, ale skoro laptop z 2005 z AMD wyciąga lepsze fps'y w np. cs'ie(niestety rozebrałem go na części bo przecież intel lepszy-.-)od mojego obecnego, więc dlaczego nie zaryzykować :) Także wiem jak działają grupy intelowców i amd-owcó, więc proszę o głos tylko posiady procków AMD, lub ich byłych posiadaczy.

Wypatrzyłem komputer: http://allegro.pl/show_item.php?item=6830865236#thumb/1

Tani ale mój budżet nie wynosi za dużo cyferek. Czy przy takim zestawie mogę pograć w gry przy fps większych niż mam obecnie? czyli powyżej np. w grach które posiadam:  cs 1.6 20fps cs:go 25fps

I czy będę mógł chodzić bezproblemowo po internecie?(takie lekko bezsensowne pytanie)

PS posiadam intel core i3 2375m 1,5Ghz z grafiką intel HD 3000

Z góry dziękuję!

PS Pomyliłem działy i jakby można to proszę o przeniesienie do działu kupna :) Dziękuję

Opublikowano

700zł :/ wiem że to nie dużo ale z moim lapkiem nie idzie wytrzymać:( może być już nawet intel, byleby byłby wydajny zeataw na tą cenę:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...