Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VISION-NETWORK.PL | DARMOWY | STABILNY | BEZPIECZNY |

supriseex

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Polecam Serwer, wygląd całkiem jest okey, tylko minus że jest słaba ochrona Anty DDoS.

Opublikowano

Ciekawi mnie wasza licencja, 200slotów podczas gdy jest licka AAL chyba że to slotówka to co innego.

Co do samego serwera ładny i prosty, martwi mnie tylko stabilność i Anty DDoS bo z tym słabo trochę u was;/

Denerwujące jest to:

Cytat

<13:12:56> Kanał "[cspacer]» Administracja online: 0" został zmieniony przez "(VISION-NETWORK) Support #2"
<13:13:11> Kanał "[cspacer]» Administracja online: 0" został zmieniony przez "(VISION-NETWORK) Support #2"
<13:13:26> Kanał "[cspacer]» Administracja online: 0" został zmieniony przez "(VISION-NETWORK) Support #2"

Banner powiedziałbym że robiony na odpi**dol, moja ocenka to mocne 6/10.

Życzę powodzenia w rozwijaniu serwerka.

Opublikowano
3 minuty temu, !х5rnι napisał:

Ciekawi mnie wasza licencja, 200slotów podczas gdy jest licka AAL chyba że to slotówka to co innego.

Co do samego serwera ładny i prosty, martwi mnie tylko stabilność i Anty DDoS bo z tym słabo trochę u was;/

Denerwujące jest to:

Banner powiedziałbym że robiony na odpi**dol, moja ocenka to mocne 6/10.

Życzę powodzenia w rozwijaniu serwerka.

Licencja pewnie crack, widzę że mają forum pewnie próbowali pozyskać NPL ale coś nie pykło.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Dzięki, za konstruktywną krytykę :D
Co do Stabilności i Anty-DDOS przeniesiemy się za niedługo na inny hosting - więc mam nadzieję, że się to zmieni.
Przypominam, że jest nabór do administracji - 

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...