Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep SMS na stronie WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry szukam jakiegoś poradnika lub gotowych plików na postawienie Sklepu SMS na stronie WWW a dokładnie chodzi mi, żeby pieniądze wpływały na konto bankowe, lub PayPal, a nie na serwer. Znalazłem taki poradnik, lecz przy wgrywaniu tego do bazy danych wyskakiwały błędy i myślę ze, tamto jest już za stare, bo jest sprzed 4 lat.

Opublikowano

Nie wiem jak działają serwery mc, bo wszedłem tutaj tylko przez tytuł tematu. Ale zwykle działa to tak, że musisz mieć aktywną usługę sms/przelew + odpowiedni skrypt na stronie. 

Takie usługi oferuje np. homepay.pl

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Lepiej byś posłuchał kolegi @Ups. 

Zewnętrzny skrypt spoko, otrzymasz kasę na konto ale ktoś Cię podpierniczy do Urzędu Skarbowego i będziesz miał problemy/twoi rodzice. A homepay z tego co wiem odprowadza podatki od transakcji co z kolei niweluje problem z prawem :)

Opublikowano
Dnia 23.07.2017 o 11:38, blackuGT napisał:

Lepiej byś posłuchał kolegi @Ups. 

Zewnętrzny skrypt spoko, otrzymasz kasę na konto ale ktoś Cię podpierniczy do Urzędu Skarbowego i będziesz miał problemy/twoi rodzice. A homepay z tego co wiem odprowadza podatki od transakcji co z kolei niweluje problem z prawem :)

Odprowadza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...