Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań :D

Sztel1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, postanowiłem kupić cs`a i zacząć sobie pogrywać dość regularnie w niego. Mam pare pytań do bardziej doświadczonych graczy. Aktualnie mam 3 wygrane mecze turniejowe, 2 wygrane 1 przegrany. Zawsze przed grą idę sobie chwilkę potrenować na mapach od reflexu oraz aim`owych.

I tutaj kilka pytań dla doświadczonych "wyjadaczy":

1. Przegraliśmy pierwszą runde po tt/ct, jak/co mamy grać jakiś full, eco czy może fors? (Jeśli fors to jakie pm`y są teraz dobre?)
2. Aktualnie gram z m4 bez gumy ale z tego co widzę dużo graczy gra m4 z guma i tutaj pytanie czy jest jakaś różnica pomiędzy nimi? Czy po prostu kwestia przyzwyczajenia? 

Będę bardzo wdzięczny jak ktoś poświeci mi pare minut :D 

Opublikowano

Między m4-kami jest taka różnica, że ta z guma ma mniejszy rozrzut z tym, że strzelając full auto nie powinieneś z nią kucac, bo wówczas jest większy. Mankament znów jest taki, że ma mniej naboi niż ta bez gumy no i oczywiście dmg jest słabszy. 

Co do drugiej rundy. Wątpię, że wystarczy Ci na dobrego pma i kamizelkę. Lepiej wycwiczyc p250, bo z takiego taniego pistolka możesz też ładnie ugrać. Tym bardziej, że na tym poziomie jeszcze mało co strzelają.

Opublikowano

Co do fosa.. jeśli w CT przegrasz pistole to zawsze graj forsa bo i tak masz 2 rundy eco.. Co do tero . Jeśli była paka podłożona a i tak przegraliście to wtedy gra sie 1 czyste eco dzięki czemu w 3 rundzie masz full'a. Natomiast gdy po stronie tero przegrasz pistole bez podłożonej paki to graj forsa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...