Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin podobny do KukuStone na 1.12 [Szukam]

MXewart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo Ci dziękuje@ScoreBoard:) 

Czy byłaby możliwość, aby działała wyłącznie przez stworzenie jej przez crafting? Żeby nie spawnił się kamień na bloku kresu tylko że po utworzeniu stoniarki.

Pozdrawiam!

Opublikowano
1 minutę temu, MXewart napisał:

Bardzo Ci dziękuje@ScoreBoard:) 

Czy byłaby możliwość, aby działała wyłącznie przez stworzenie jej przez crafting? Żeby nie spawnił się kamień na bloku kresu tylko że po utworzeniu stoniarki.

Pozdrawiam!

Okej, podaj jaki ma być.

Opublikowano

Crafting na zrzucie ekranu, aby była możliwość stworzenia go przez ekwipunek oraz przez stol rzemieślniczy. Tytuł : &a&lStoniarka,  opis dać taki : &fPostaw stoniarke, niszcz kamien który bedzie sie zregenerowywał. Kamień spawnić ma się jedynie na stoniarce nie na zwykłym bloku kresu bo przeszkadzać będzie, jak ktoś tym będzie budował czy coś robił, bo jeszcze się kwiat na tym sadzi. Dziękuje bardzo @ScoreBoard:)

2017-07-22 (1).png

Opublikowano
Cytat

Kamień spawnić ma się jedynie na stoniarce nie na zwykłym bloku kresu bo przeszkadzać będzie, jak ktoś tym będzie budował czy coś robił, bo jeszcze się kwiat na tym sadzi. 

Zaraz zrobię.

Ale stone ma regenerować się na end stonie, czy jak, bo już nie rozumiem ;) 

Opublikowano

@ScoreBoardna end stonie ma się generować ;) Tylko ze jak wykopie end stone i go postawie to żeby nie spawnilo mi stone na end stone :D Bo jak bralem end stone z gm 1 i postawiłem to mi spawnilo kamien a to nie była stoniarka stworzona przez krafting :)

A ma nie spawnic kamienia na zwykłym bloku end stone tylko ma spawnic na stoniarce która się robi w craftingu, bez pospiechu z tym lajt :D

Opublikowano
1 minutę temu, MXewart napisał:

@ScoreBoardna end stonie ma się generować ;) Tylko ze jak wykopie end stone i go postawie to żeby nie spawnilo mi stone na end stone :D Bo jak bralem end stone z gm 1 i postawiłem to mi spawnilo kamien a to nie była stoniarka stworzona przez krafting :)

Raczej to nie możliwe. 

Opublikowano
1 godzinę temu, #Xierip napisał:

Wystarczy użyć bazy danych :)

Nie widziałem normalnego człowieka, który podpina plugin na stoniarki pod MySQL :) 

Opublikowano
3 minuty temu, ScoreBoard napisał:

Nie widziałem normalnego człowieka, który podpina plugin na stoniarki pod MySQL :) 

a ja widziałem :) kiedyś nawet miałem taki plugin.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
31 minut temu, ScoreBoard napisał:

nikt nie powiedział, że baza danych to akurat ma być mysql ; )

https://github.com/KarolekFM/eastStone

fKJeAI4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...