Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Społeczność w CS:GO

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ktoś jeszcze gra w to gówno?

Reportowanie jest chujowe, gram raz w tygodniu, żeby dropa nabić, dostaję jakiegoś głupiego szweda co mnie w każdej rundzie obijał w głowę, w końcu bana na 30minut dostał. Przy ostatniej rundzie 10-4

Wtedy w następnej rundzie, koleś kupuje zeusa, zostajemy 3 na 1 z typem co ma 15hp.

Oni wszyscy byli trollami w 3osobowym teamie. Odzywa się jeden i mówi, ok lets go lose guys.

Obijam typa do 85.

Typ jest w ventach na nuke, ma 15hp tak jak pisałem, zamiast w niego strzelić to mój timejt podbiega do niego z kosą a on go z negeva zabija.

Wtedy przeciwnik wbija przez venty na b na nuke, mój timejt się schował z zeusem, nie trafił, runda przegrana.

Jest 10-9 byłby remis, wszyscy zginęli, ja z 100hp zrobiłem ace ledwo clatchując z paką zaplantowaną na 3 bo 2już zabiłem.

Wygrywamy, mam kilka hp po meczu, ten się odzywa, ok, lets go kick him fast, dropa dostaję, szybko wychodzę wpisując disconnect.

Co z tego że 4razy z rzędu dostałem gównianą skrzynkę za 30centów, która mi się ani razu w pierwszym dniu operacji nie trafiła na 2kontach.

Pozdrawiam. Już mam lepszą grę, gdzie anty cheat jest na najwyższym poziomie a trolle zdarzają się raz na 100meczy.

Opublikowano
10 minut temu, xHexi2k17 napisał:

Pozdrawiam. Już mam lepszą grę, gdzie anty cheat jest na najwyższym poziomie a trolle zdarzają się raz na 100meczy.

No to po co ten temat, po ch*j nam to wiedzieć i po co Ci te "dropy raz w tygodniu", skoro i tak nie będziesz w to gówno grał? Wcale się nie dziwię, że nie masz znajomych do grania ani na zewnątrz skoro jesteś takim płaczkiem. xD

Opublikowano

Wiele osób gra i będzie grać, bo podoba im się ta gra. Ja gram od 2 lat i miałem przerwy, ale zawsze wracałem, bo wiem, że to tylko gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...