Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napisanie pluginu

DziaDzia123123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem Wlascicielem serwera MC jednak jest jeden problem mielismy fajną propozycje do zakupna hostingu lecz na wersje 1.7.2 . Potrzebuję pluginu na TabListe. Jesli ktos chcetny nie pisac na forum tylko wejsc na ts3   madenson.pl    Dokladnie chodzi mi o napisanie tego pluginy albo jakiegos sconfiugurowanego     

Opublikowano
55 minut temu, DziaDzia123123 napisał:

Witam jestem Wlascicielem serwera MC jednak jest jeden problem mielismy fajną propozycje do zakupna hostingu lecz na wersje 1.7.2 . Potrzebuję pluginu na TabListe. Jesli ktos chcetny nie pisac na forum tylko wejsc na ts3   madenson.pl    Dokladnie chodzi mi o napisanie tego pluginy albo jakiegos sconfiugurowanego     

Cytat

sconfiugurowanego   

perfekt inglisz <mła>

@topic

Jakieś wynagrodzenie? Nikt ci tego za darmo nie zrobi, a jedynie podwali pliki/wrzuci backdoora.
Potrafię dobrze konfigurować serwery, w miare dobrze pisac pluginy.

TabLista pod 1.7 łatwa, moge za troskze $$ zrobić ci ją, ew. za jeszcze mniej skonfigurować dobrze randomowy plugin z internetu, np. bungeetablistplus (oczywiscie nie pod jakies fg/gildie/core)

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...