Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki mmorpg polecacie?

karol20x20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riders Of Icarus

Hej jeżeli ktoś by się skusił na tą grę chętnie pomogę zacząć :)

Służę radą i pomagam robić dungi na eq póki co w moich siłach są pierwsze 5 ale eq i lvl rośnie :)

Moje nicki, HuntingHealer i JannaBadlands(Aktualnie tu częściej gram) 

Icarus to gra podobna do Rappelz (jej ładniejsza ulepszona wersja) max lvl to 60 aktualnie mamy 7 klas. (Berserk,Gurdian(tank),Assasin,Mag,Łucznik(tak to magiczna postać),Priest(Heal), i Trickster(Lolitka dps/buffer).

W grze łapiemy wierzchowce na których możemy walczyć (także w powietrzu) możemy je także zmienić jako miniaturki(kompanów) którzy bedą podążać za nami wspomagając nas w walce.

Wiadomość możecie mi napisać na pw lub wysłać pocztą w grze, aczkolwiek 1 poczte znajdziecie około 9 lvla w hakanas :P

Mam ts'a jak i gildię co której myśle że nie bedzie problemu cię dodać jeżeli wbijesz conajmniej 15 lvl(wtedy wiemy że bedziesz grać) na tym lvlu dam ci też kod na smoka ale gre wtedy musisz pobrać na steam.

Opublikowano

DC Universe Online to gra rpg osadzony w uniwersum świata DC. W samej grze jest dobra fabuła oraz jak prawie w każdym rpg są mikropłatności. Największą wadą gry jest jej grafika, ale oprócz tego gra jest super. Gra ma pełno opcji oraz jest cały czas kontynuowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...