Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań co do gry

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doszedłem do wniosku żeby wrócić i chwilke pograć w "nowego" CA (po 4/5latach przerwy), i mamy nowego CA:R, dużo to się nie zmieniło z tego co widzę, ale najbardziej boli mnie menu :c

DO sedna:

1.Co z robić z tymi nemezis coins? bo pamiętam ze kiedyś to była zakładka od tego gdzie były misje dzienne i tygodniowe

2.Jest coś takiego dalej jak misje i jak w to wejść?

3.Coś dają te mecze rankingowe? (jakiś większy exp? albo drop?)

4.Ludzie mają jakieś dziwne obrazki rangi i ramki z nickname? jak to zdobyć? :D

*edit: 5. Co pare dni pobiera mi się update jakiś do CA i kórwa pobiera mi się 1,5gb-4gb i nic to nie zmienia a na stronie głównej nie ma wzmianki nawet ze jakiś patch jest -,-(teraz np. pobiera mi się 1,6gb)

i w sumie to chyba tyle :D

Opublikowano

1.zbiera sie, na koncu eventu są wybierane osoby z największą ilością i dostają jakieś nagrody

2.nie ma misji dziennych

3.dają punkty rangingowe, jesli zagrasz dobry mecz dostaniesz duzo expa, im więcej punktów tym lepsza ranga a raczej liga w której grasz

4.nie wiem czy wciąż to idzie kupic, wiem ze kiedys szlo kupic za nx, sprawdz w sklepie

5.nie pobiera sie 1,5 -4gb tlyko max 60 mb to co ty napisałes to jest jakiś proces instalacji, bynajmniej napewno nie pobieranie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

4.Ludzie mają jakieś dziwne obrazki rangi i ramki z nickname? jak to zdobyć?

- W sklepie za nx można było kupić nawet na perm. Teraz nie wiem czy nawet na 7 dni można kupić, ale możesz sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...