Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Opinii] titanaxe vps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pff kiedyś znajomemu robiłem serwer, kupił na tym syfie  pod botyi ku*wa nawet muzyczne boty nie działały. Mam jeden poradnik zapisany sobie do botów, aruba / contabo i inne normalnie vps'y działa. Tylko tam był problem a więc nie polecam 

Tak odblokowałem port 8087 w panelu. Panel działał, bot nie wchodził na serwer odrazu ts3 client disconnect był. Tylko na tym titanaxe

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
44 minuty temu, muchomor321 napisał:

Pff kiedyś znajomemu robiłem serwer, kupił na tym syfie  pod botyi ku*wa nawet muzyczne boty nie działały. Mam jeden poradnik zapisany sobie do botów, aruba / contabo i inne normalnie vps'y działa. Tylko tam był problem a więc nie polecam 

Tak odblokowałem port 8087 w panelu. Panel działał, bot nie wchodził na serwer odrazu ts3 client disconnect był. Tylko na tym titanaxe

kupiłem na tamtym hostingu vps i postawiłem sb bota od ustawiania statystyk i takie tam i na razię bez problemu ale za 512mb ramu 4zł za tydzień to tak troche bez sensu bo są nawet tańsze hostingi ale anty ddos z tego co zauważyłem nawet dobry mają.

Opublikowano
8 godzin temu, Makumba111 napisał:

VPS'y z owego hostingu latają jak szmaty 

U Ciebie to wszystko lata, a jeszcze nie wiedziałem jak coś wywaliłes

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
17 godzin temu, Makumba111 napisał:

VPS'y z owego hostingu latają jak szmaty 

9 godzin temu, AKUKU597 napisał:

U Ciebie to wszystko lata, a jeszcze nie wiedziałem jak coś wywaliłes

ale mi chodzi pod boty ...

Opublikowano

Pod boty hosting jest okej, ma 500mbit łącza czyli spisze się przy większej ilości np. sinusbotów z ytdl. 

Co do różnych funkcji typu strony w php jest na tych vps duży problem i nie chodzi tu o złą konfigurację, lecz o sam pier***ony hosting :)

Support praktycznie nie pomaga.

Opublikowano

VPS mają dobre pod boty tak jak napisał kolega wyżej ale bardziej bym cie zachęcił do Aruby niż tam nawet ze względu na ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...