Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za sponsoruje serwer

Goku991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstępie chciałbym przeprosić, że tu utworzył temat ale w dziale do tego odpowiednim nie mogłem utworzyć tematu.

A więc do sedna

Poszukuje osoby bądź osób chętnych do stworzenia serwera Minecraft na modach. Sądzę że każdy wie o jaki serwer chodzi. Chciałbym by choć trochę był podobny do serwera pewnej grupy youtuberów. Od razu tez informuje, ze serwer byłby zrobiony tylko dla grupy ludzi. Nie interesuje mnie robienie serwera by na nim zarabiać.  Chce się po prostu dobrze zabawić. 

Co oferuje?

- wykupuje hosting bądź vps z miejsca które polecisz/polecicie

- jeśli będzie trzeba jestem też gotów zapłacić za wykonaną pracę ( aczkolwiek mam nadzieje, ze zaplata może też być możliwość wspólnej gry :D )

Co oczekuje?

- rzetelności zapału do pracy gdyż wiem, że jest z tym trochę roboty

- szczerosci i żadnych oszustów 

Kontakt na razie GG 8443059

Opublikowano
Cytat

Witam na wstępie chciałbym przeprosić, że tu utworzył temat ale w dziale do tego odpowiednim nie mogłem utworzyć tematu.

Żeby stworzyć w tym dziale temat musisz posiadać 25 postów i miesięczny staż na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...