Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę bana na drugie konto?

Mr_Karik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dawno temu kupilem csa, pogralem z 2 miech. i zostało one ukradzione. Kupiłem w międzyczasie drugie, na którym gram do teraz. Później steam odzyskał mi to stare, ale na nim grałem może z 3 razy. Do starego konta miało dostęp z 5 osób. Jakiś czas temu zobaczyłem, że na starym jest vac. Usunąłem email, guard jest nie na moim telefonie. Teraz przechodze na wyższy poziom, na którym można troszke zarobić i tu moje pytanie. Czy jeśli mam nowy komp, guard do starego konta jest nie na moim tel, jest jakaś szansa, że będę mógł mieć problemy, przez to, że na tamtym koncie jest vac? Bo czasami się widzi, że goście podczas meczy są banowani za vaca na starym koncie. Dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Bana dostaje się na wszystkie konta powiązane z jednym numerem telefonu. Na przykład jeżeli masz 3 konta na jednym numerze telefonu to wtedy jak dostajesz vaca na jednym to pozostałe również go dostaną. Jeżeli każde konto ma przypisany inny numer telefonu to zbanowane zostanie tylko na jedno konto. Czyli jeżeli nowe konto masz na innym numerze niż to stare to nie masz o co się martwić :)

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Czy dostanę bana na drugie konto?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...