Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Freebuild w starym stylu, powrót do 2012 roku

Zagrałbyś?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrałbyś?

• Tak
      5
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no witam. Ktoś mnie tu jeszcze pamięta? :D Tak sobie wymyśliłem, żeby zrobić Freebuilda w starym stylu, tak jak to wyglądało w 2012 roku. Miasto, sklep z chestshopami, kopalnia, tartak, warpy, działki nie z PlotMe tylko SimpleRegionMarket ręcznie robione w mieście, maksymalnie 30 slotów, non-profit. I podkreślam - just for fun. Kompletnie nie nastawiony pod masową rozgrywkę, byłbym zadwolony, gdyby grało te 20-30 osób kumających o co chodzi (dzieciaki z EasyHC byłyby wypierdalane, znudziło mi się robienie serwerów masowych dla plebsu). Jacyś chętni by się znaleźli? ;-)

Opublikowano

A no pograłbym sobie w sumie nie mam nic do roboty gdy siedze w domu więc czemu nie? Stare czasy by powróciły :)

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Mi brakuje bardzo takich serwerów... pamiętam czasy starego Multiharda ... (teraźniejszego Mc-PL) i powiem wam że jedyny serwer na którym zawsze grałem to był freebuild... działki własnie z simple region market... 0 dzieci i bezsensownego spam, ponadto cudowna administracja którą znam i współpracuję od czasu żeby tylko pomóc im się rozwinąć ;-; Brakuje mi tego zapału do gry który wtedy panował ... Tekstu "Admin daj mi działkę mam 5k hajsu" i całej tamtejszej atmosfery :/!!! ZRÓB TEN SERWER!!! TYLKO ŁADNIE GO DOPRACUJ A PRZYSIĘGAM ŻE ZAGRAM NA 100% !!!!!! Powodzenia ziomeczku :)

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

Dziękuję za opinie, fajnie, że jest pozytywny odzew. Będziemy ogarniać. :-) Nie wiem kiedy, bo wybieram się na wakacje, ale będę miał to na uwadze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...