Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klient zacina się po formacie PC

MIKEKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy i ludzi o dobrym sercu. Mam problem z klientem lola. Otóż po formacie, a dokładniej po restarcie (Chyba tak to można nazwać. Chodzi o przywrócenie do stanu początkowego). Komputer zaczął się zacinać tylko podczas wybierania bohaterów, akceptowania meczu. Czyli sam klient, a jeśli chodzi o samą grę to działa płynnie na bardzo wysokich ustawieniach w 140FPS. Wracając do klienta próbowałem też z opcją Low spec mode czy coś w tym stylu. Ale nie zauważyłem różnicy. 

Myślę, że to nie ma nic wspólnego z podzespołami ponieważ przed restartem działanie klienta było w miarę płynne. 

Sterownik od karty graficznej pobrałem aktualny ze strony NVIDIA. Mogę dodać, że aktualnie posiadam Windows 10 Creators (No z tym trybem dla graczy co daje niby więcej FPS) - raczej mam to wyłączone. A co do samego Windows'a mam go aktualnego. Dobra wystarczy chyba tych istotnych informacji, a więc prosiłbym o pomoc. Jestem otwarty na wasze propozycje/tipy czy jak to zwał. 

Oczywiście za pomoc rozdam kilka limitów punktów reputacji. Te punkty nie są mi jakoś potrzebne. A myślę, że dla kolekcjonerów punktów są nie lada gratką. Dobra koniec tego rozczulania. Z góry dzięki.

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

Zacinać w sensie tracisz klatki czy totalny freez aka brak odpowiedzi ?

@edit

spróbuj usunąć 

Visual C++ Redistrubutable Visual Studio i zainstalować na nowo

Opublikowano
6 godzin temu, Dakos napisał:

@edit

spróbuj usunąć 

Zacina się na kilka lub nawet kilkanaście sekund.

Opublikowano
2 minuty temu, zytafra napisał:

yyyyyy

Bez przesady nabijanie sobie w taki sposób postów jest zbędne i raczej lekceważące regulamin forum. 

Opublikowano
9 godzin temu, MIKEKING napisał:

Bez przesady nabijanie sobie w taki sposób postów jest zbędne i raczej lekceważące regulamin forum. 

Na drugi raz lepiej nie odpisywać bo i Ty możesz zarobić punkty, a lepiej tego unikać ;)

Co do Twojego problemu to czasem takie freezy czyli zacinanie się gry mogą byś spowodowane właśnie przez FPS'y. Spróbuj w ustawieniach wybrać opcję stałych 60 fpsów i zobacz czy będzie odczuwalna różnica.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
10 godzin temu, Creative napisał:

Na drugi raz lepiej nie odpisywać bo i Ty możesz zarobić punkty, a lepiej tego unikać ;)

Co do Twojego problemu to czasem takie freezy czyli zacinanie się gry mogą byś spowodowane właśnie przez FPS'y. Spróbuj w ustawieniach wybrać opcję stałych 60 fpsów i zobacz czy będzie odczuwalna różnica.

Nie chodzi o grę gdzie już mogę pokazywać innym graczom jaki to jestem ProPlayer. Chodzi o samego klienta, bo jak napisałem wcześniej to w grze mam na full ustawieniach 110-140fps. 

Dnia 7/17/2017 o 23:05, Dakos napisał:

@edit

spróbuj usunąć 

Reinstall trochę pomógł. Aczkolwiek to jeszcze nie jest to. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...