Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migające 3 diody w laptopie

Mr.VoVelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu mam problem z laptoptem ASUS X53T, w którym czasem migają  3 diody (zazwyczaj gdy używam yt, gier, ale nie wiem czy to na pewno przez to), są to diody od: baterii, włącznika (przycisku włączania) i pierwszej diody, która jest oznaczona "żarówką"... Problem jest taki, że jak te diody migają minute/półtora, to laptop się wyłącza... Żeby diody przestały migać, muszę odłączyć zasilacz, ale gdy go odłącze i tak laptop się wyłączy, bo moja bateria w laptopie podobno jest zepsuta... Ten sprzęt jest dosyć stary. Proszę o pomoc, ponieważ jak gram w lola, a mnie wywali z meczu, to muszę od nowa włączać laptopa, grę. ;/ Z góry dziękuje za pomoc! Pozdrawiam. 

PS. Jak nie zapomnę, to podeślę filmik jak te diody migają.

edit. 2 razy mi się tak stało, gdy włączyłem pewien filmik w jakości 1080p (teraz było 3 raz)... nie wiem dlaczego, nie wiem jak z innymi jakościami... By temu zaradzić (migającym diodom, to muszę wyłączyć zasilanie z prądu i włożyć po minucie (około), czasem to nie działa... :/

edit2. Dzieje się to, gdy mam na fullscreenie (cały ekran) jakiś filmik;/

1384626564-U989241.jpg
Opublikowano

Masz uszkodzoną baterię albo się laptop przegrzewa. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...