Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto

wiosna17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAMIAST LICZYC NA ODPOWIEDZI NA MPC BYS POSZUKAL CZEGOS NA ALLEGRO OLX LUB NA JAKIEJKOLWIEK STRONCE Z OFERTAMI MOTORYZACYJNYMI

Opublikowano

W tej kwocie raczej szukałbym czegoś w dobrym stanie i nie ograniczałbym się do konkretnego modelu :D
golf 4 ? ogolnie VAGi są za bardzo popularne i bez wiedzy ciężko będzie Ci znalezc zadbany egzemplarz, będą to tzw. ulepy :D

1329228482-U118767.png

Opublikowano

golfik ,focusik,yaris whatever coś co ma małe spalanie i tanie części a no i mniejszy silnik bo placic 2k za ubezpieczenie to raczej nie chcesz xD

sygna.png

Opublikowano

Jak ja uwielbiam tutaj wchodzić - na pewno ktoś, kto czasem przejedzie się golfem od starego po polach i w wolnym czasie wpierdala czipsy oglądając mangi POMOŻE CI W WYDANIU 7 TYSIĘCY NA SAMOCHÓD. Podejrzewam, że młodych kierowców może być nawet sporo na forum, ale nie wydaje mi się, żeby opinia osoby która zapierdala Matizem od roku, była jakoś szczególnie wartościowa. Chcesz dobrze wydać pieniądze, to zapraszam na fora tematyczne, ewentualnie ruszyć dupę i popytać mechaników o dobry samochód. Chuj nawet z wyborem modelu, kwestia tego żeby ktoś znający się w temacie obejrzał z Tobą samochód, żebyś nie wjebał się na minę. 

Chociaż zawsze można się zasugerować taką opinią XDDD

Dnia 20.07.2017 o 17:12, winterrr napisał:

Dzień dobry, polecam peugeot 207.

Dnia 20.07.2017 o 20:51, Wojciech.. napisał:

golf 4 spoko :)

Według mnie bardzo wartościowe XDXD

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...