Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor na serwer! Technik/Grafik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Szukam sponsora na serwer, wszystko do dogadania się na PW!

[Rekrutacja na programistę- TS [Technic support]
-TS3
-Obowiązkowo po mutacji
-Znajomość C++,Pythona i Lua, oraz PHP/HTML
-Umiejętność wychwycenia błędów w kodzie oraz ścisła współpraca z [TA]
[Rekrutacja na technika serwera - TS [Technic Support]
-TS3
-Obowiązkowo po mutacji
-Znajomość konfiguracji serwerów oraz znajomość systemów zabezpieczeń [głównie MySQL/WWW]
-Znajomość wykonania testów penetracyjnych, znajomość Linuxa, ścisła współpraca z [TA]
Szczegóły na PW! Pozdrawiam!
Kontakt: MPCFORUM

Potrzebny grafik!
Tekstury 3D, tła, avatary, banery
Wszystko do dogadania się na PW!

Opublikowano
Dnia 18.07.2017 o 02:59, 1ArtMaster1 napisał:

Szukasz sponsora, programisty i technika. Więc kim ty będziesz?

POMYSŁODAWCOM

A tak serio tooo nie widziałaby mi się taka oferta ;v 

Opublikowano

Jeżeli szukasz technika, wymagam zobowiązania w postaci umowy dotyczącej spłaty wcześniej ustalonej kwoty, z odroczeniem zapłaty do 6 miesięcy od momenty podpisania umowy.

Jeżeli szukasz sponsora, pokrywam koszta związane z maszynami ( wydajność maszyn współmierna do wielkości projektu ) oferuję umowy oraz przekierowania na moją firmę w zamian oczekuję od 60 do 80 % zyskow przy założeniu że zaakceptuje projekt a pracownicy okażą się godni zaufania. Oczywiście wysawiam potwierdzenia dotyczące zapłaty za wykonane prace (przykład wyżej)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 19.07.2017 o 14:12, maidENsrc napisał:

Jeżeli szukasz technika, wymagam zobowiązania w postaci umowy dotyczącej spłaty wcześniej ustalonej kwoty, z odroczeniem zapłaty do 6 miesięcy od momenty podpisania umowy.

Jeżeli szukasz sponsora, pokrywam koszta związane z maszynami ( wydajność maszyn współmierna do wielkości projektu ) oferuję umowy oraz przekierowania na moją firmę w zamian oczekuję od 60 do 80 % zyskow przy założeniu że zaakceptuje projekt a pracownicy okażą się godni zaufania. Oczywiście wysawiam potwierdzenia dotyczące zapłaty za wykonane prace (przykład wyżej)

80%? Powodzenia. :10_wink:

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano
7 godzin temu, Tharies napisał:

80%? Powodzenia. :10_wink:

Pokaż mi sponsora który gwarantuje Ci zagranicznych grafików, kodowanie stron na najwyższym poziomie, pełną optymalizacje maszyn, umowy, wartościową reklamę oraz cało dobową opiekę.
Na podstawowe projekty jestem w stanie wyłożyć od 4 - 7 tysięcy 
Na serwer który posiada autorskie systemy a technik wie co robi do 10 tysięcy
Na projekty całkowicie indywidualne od 10tysięcy w górę.
Przedstaw dobry projekt a wszystko zagwarantuje tylko nie pokazuj mi shitu w stylu zróbmy classic ale z lekkimi nowościami czy postawmy na 10 nowych postaci 100 systemów item shop za 150 zł bo tym już rzygam 
masz cos konkretnego do dodania?

Opublikowano
15 godzin temu, maidENsrc napisał:

Pokaż mi sponsora który gwarantuje Ci zagranicznych grafików, kodowanie stron na najwyższym poziomie, pełną optymalizacje maszyn, umowy, wartościową reklamę oraz cało dobową opiekę.
Na podstawowe projekty jestem w stanie wyłożyć od 4 - 7 tysięcy 
Na serwer który posiada autorskie systemy a technik wie co robi do 10 tysięcy
Na projekty całkowicie indywidualne od 10tysięcy w górę.
Przedstaw dobry projekt a wszystko zagwarantuje tylko nie pokazuj mi shitu w stylu zróbmy classic ale z lekkimi nowościami czy postawmy na 10 nowych postaci 100 systemów item shop za 150 zł bo tym już rzygam 
masz cos konkretnego do dodania?

Gównem jesteś, a nie sponsorem, tym postem pokazałeś właśnie swoją wiedzę, "podstawowe projekty"? Uderz główką w dzban bo niezłe gówno piszesz.

Opublikowano
7 godzin temu, Tharies napisał:

Gównem jesteś, a nie sponsorem, tym postem pokazałeś właśnie swoją wiedzę, "podstawowe projekty"? Uderz główką w dzban bo niezłe gówno piszesz.

Jakim ty jesteś bezwartościowym śmieciem hah :D:D 

Opublikowano
Przed chwilą, maidENsrc napisał:

Jakim ty jesteś bezwartościowym śmieciem hah :D:D 

Taki poziom właśnie trzymasz, nie cytuj mnie dalej bo nie chce mi się czytać Twoich bzdetów.

Opublikowano
18 minut temu, Tharies napisał:

Taki poziom właśnie trzymasz, nie cytuj mnie dalej bo nie chce mi się czytać Twoich bzdetów.

Tak spojrzałem na ten twój tharies i musze powiedziec jestem w szoku. Genialny projekt, prawdziwe arcydzieło warte aż nic

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...