Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Schematic PlotSquared?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam pytanie odnośnie pluginu PlotSquared... chodzi o to żebym mógł zmienić normalną płaską działkę (od razu żeby takie były na świecie plot) że np. jest na niej mój schemat... tzn. mianowicie żeby np. na samym środku było drzewo itp... jak mogę to dodać? 

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, to jak wybudujesz te drzewo na działce I stojąc na niej wpiszesz /plot createroadschematic a potem w konsoli /plot regenallroads, powinny ci się pojawiać te same drzewa na następnych działkach :)

Opublikowano

@Wjiczekchyba mnie nie rozumiesz :/ chodzi mi o to że np. gracz teleportuje się do światu Plot... po czym nie widzi samego płaskiego światu, a na każdej działce taki sam schemat... nie chodzi mi tu o schemat drogi :/ tylko schemat działki ...

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Opublikowano

@Birtual

@Wjiczek

Może i napisał ale się nie rozpisał.... jak mam to zrobić? Nic się nie dzieje jak wpisuje te komendy.... 

PS: PROSZĘ NIE NABIJAC SOBIE POSTÓW,  JAK NIE WIESZ NIE UDZIELAJ SIĘ... WIESZ? TO PRZYNAJMNIEJ SIE ROZPISZ.... DZIEKI WIELKIE....

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...