Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop słabo sie sprawdza

Likan12355121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Więc tak, chciałbym opisać mojego laptopa i chciałbym uzyskać odpowiedzi a mianowicie laptop słabo sie sprawdza w niektórych grach przykłady to : diablo 3 . far cry 3 , gta IV

podejrzewam że w nowszych tytułach to byłby koszmar. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest . W Co jest uzbrojony mój laptop:

Intel Core i5-5200U CPU 2.20GHz  2.20 GHz

Ram: 8.00 GB

NVIDIA Geforce 820m

64 bitowy system operacyjny procesor x64

Windows 10

Pomocy =(

Opublikowano

Słabo się sprawdza? Tzn? Opisz bardziej swój problem, gubisz klatki, masz dropy, nie masz fps'ów? Na jakich detalach grasz? 

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Taka grafika ( najsłabsza w serii ) w połączeniu z marnym prockiem to wynik miernej jakości gry, praktycznie ciężko osiągnąć 50 fps grając na LOW i w minimalnej rozdzielczości.

To nie jest problem że tak działa skoro taką ma wydajność. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
10 godzin temu, st3fan napisał:

Słabo się sprawdza? Tzn? Opisz bardziej swój problem, gubisz klatki, masz dropy, nie masz fps'ów? Na jakich detalach grasz? 

Zależy od gry zazwyczaj mam średnie i chodzi o to że gubie fps w diablo 3 moge określić że jest to może 38 fps ? Ale jeśli chodzi o gre typu cs:go , lol to nie ma zarzutów

Opublikowano

No to czego ty chcesz, nie ma problemów z laptopem żadnych, problemy z grami są tylko z powodu słabej konfiguracji sprzętu. Chcesz lepiej mieć kup lepszy laptop. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...