Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POTRZEBNY BOCIK :V

Starszy97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje bota który działa na normalnych serwerach polskich do dropienia piorek w shanerce gram wkaczem :D
bot najlepiej jakby dsziałał że mam nt zminilizowane auto chodzenie auto podnoszenie i niech leje z spacji i wykr gmow :D 
prosze o pomoc od godziny szukam i znalazłem takiego co nie chodzi xD z góry dzięki ! wielka piona :D

Opublikowano
4 godziny temu, Starszy97 napisał:

Witam potrzebuje bota który działa na normalnych serwerach polskich do dropienia piorek w shanerce gram wkaczem :D
bot najlepiej jakby dsziałał że mam nt zminilizowane auto chodzenie auto podnoszenie i niech leje z spacji i wykr gmow :D 
prosze o pomoc od godziny szukam i znalazłem takiego co nie chodzi xD z góry dzięki ! wielka piona :D

Nosbota

Opublikowano
17 godzin temu, Starszy97 napisał:

próbowałęm go pobrać ale nie idzie :v

wiec help me :D

Da rade pobrać

Wczoraj pobrałem i problemów nie było. Jak coś to podałem link do mega więc se poszukaj

Opublikowano

Mi te link do pobierania nie dziala, jakby ktos mogl gdzies tego bota umiescic znowu, wdzieczny bym byl, jak i kolega ktory temat zalozyl :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...