Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

60 fps max w lolu -,-

kkkaaamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

chciałem dzisiaj po tygodniu przerwy pograć w lola, ale znowu k*rwa jakiś problem z grą. Nie mogę uzyskać większej liczby fps'ów niż 60. 

Co zrobiłem do tej pory :

Zmiana fps'ów w grze na inne wartości w tym nieograniczone

Włączanie gry na grafice nvidia 940 m / jako administrator / w trybie zgodności z win 7

Przeinstalowanie sterowników karty graficznej

Wyłączenie synchronizacji pionowej w panelu nvidia/ w lolu

Zmiana ustawień grafiki w lolu. na najniższych, oraz na średnich ustawieniach jest tyle samo fpsów (60)

Aktualizacja sterowników/ restarty laptopa

Czyszczenie śmieci ccleanerem, usuwanie zbędnych programów

Ustawienie zasilania na wydajność/ ustawienie grafiki na wydajność

Czego nie zrobie nie mam więcej niż 60 fpsów, tydzień temu miałem 100+ i grało się płynnie.

Nie chce tracić czasu na odpisywanie pseudo specom, którzy mi zaraz napiszą coś w rodzaju "ludzkie oko nie widzi tylu fps'ów, po co ci więcej", od razu mówię że to jest c*uj a nie 60 fpsów, kamerka chodzi jakbym miał ich 20, natomiast postać rusza się jakby miała 150 pingu, do tego zero płynności. Mam nadzieje że ktoś mi tu pomoże, bo supporci z riotu niewiele mi pomogli ostatnim razem, już mi się do nich nawet pisać nie chce, bo nie mam całego tygodnia. Help.

Opublikowano

a po co ci więcej skoro twoje oko więcej nie dostrzeże,chyba że masz monitor 120Hz/144Hz wtedy obraz będzie płynniejszy.Skoro na 60fps twoim zdaniem występuję klatkowanie to powinieneś sprawdzić swoje łącze czy jest stabilne.Ogółem rito coś w tym patchu zjebało bo mi ze stałych 120 skacze do 54 czasem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 14.07.2017 o 16:24, damian1920 napisał:

Ludzkie oko nie widzi tylu fps'ów, po co ci więcej

Doucz się zanim zaczniesz wypisywać takie bzdury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...