Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parodia Kuchennych Rewolucji

Kotowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry :)
Jestem tu nowy, chciałbym pokazać wam moje najnowsze "dzieło" - wiem, że może i prymitywne, ale starałem się ;)
Jest to parodia Magdy Gessler - w moim odcinku, który jest dosyć długi, ale gdyby komuś się nudziło... ;) Manda Gęstler odwiedza restaurację o nazwie Ślepa Kicha, która jest prowadzona przez Typowego Polaka o imieniu Janusz, nieogarniętego kelnera Bożydara i lewą do wszystkiego kucharkę - Dzidkę - która cierpi na depresję. Manda Gęstler bardzo ustawia wszystkich pracowników, aż w końcu udaje się jej przemienić restaurację oraz ją wyremontować - od tego momentu knajpa przybiera nową nazwę, Duperella, i zmienia kolory na różowo-niebieskie (Dżastina Bimbera i Henny Antenny). A jak potoczy się dalej ta historia? Sprawdźcie sami! :)

Jeśli się podoba, daj łapkę, suba - jak będę widział odzew, to zrobię odcinek Trudnych Spraw. Mam jeszcze pomysł na bardziej autorski serial, ale to później ;) Dzięki!

Ps. Wiem, film jest trochę badziewny, jest też trochę problemów z dźwiękiem - Ivonka czyta pewne kwestie głośniej a niektóre ciszej, jednak myślę, że nie przeszkadza to tak mega bardzo. Zresztą to mój pierwszy film ;)

Bardzo proszę nie kasujcie, tylko przenieście do odpowiedniego działu, jeśli wybrałem zły, lecz ten wydawał mi się najodpowiedniejszy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...