Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube po wrzuceniu filmu psuje jakość

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, film nagrywam w 1080p, sample wszystko zajebiście spoko, po obróbce vegasem 13 jakość nadal miód malina, lecz po wrzuceniu na YT jakość trochę sie psuję, oczywiście film jest oglądany w 1080p, lecz nie to co na samplu czy po obróbce.

Ktoś zna rozwiązanie żeby YT nie psuło jakości? (niby minimalnie lecz widać różnice i mnie to denerwuje, bo przy tym co robię to każdy detal musi być)

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

YouTube konwertuje wszystkie filmy do jakiegoś formatu nie pamiętam jakiego xD. Ten format zmniejsza wielkość filmu chyba czterokrotnie i niestety jakość też trochę się psuje.

Opublikowano
57 minut temu, Pufferfish napisał:

YouTube konwertuje wszystkie filmy do jakiegoś formatu nie pamiętam jakiego xD. Ten format zmniejsza wielkość filmu chyba czterokrotnie i niestety jakość też trochę się psuje.

ale inny typ robi takie same filmy jak ja i ma dobra jakosc a mi sie pier*oli

Opublikowano
Dnia 17.07.2017 o 11:10, DiabloXPL napisał:

Ja tak miałem jak karta graficzna się zepsuła 

już wszystko ogarnąłem, po prostu minimalny zoom kolega miał i lepiej u niego wyglądało. YT psuje minimalnie jakość mimo wszystko. Do zamknięcia dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...